Lloguer de quiosc tàctil 4k per a esdeveniments, fires, congressos…

lloguer quiosc tactil esdeveniments

Davant el reinici de l’activitat firal dels principals recintes firals d’Europa. Com Madrid, Barcelona, Hamburg, Berlín, Milà, Lió, París, Marsella, Hannover… La nostra empresa especialitzada en el lloguer de tàctils i audiovisuals hem observat un gran creixement del nombre de lloguers respecte als dos anys previs. En què el sector firal ha estat aturat a causa de la pandèmia del Covid-19.

Dins del nostre ampli catàleg destaca el nostre quiosc tàctil digital. En l’article actual exposem les seves principals característiques i usos per a esdeveniments corporatius, com les fires comercials.

Característiques del quiosc tàctil digital per a llogar

Els quioscos tàctils digitals es componen d’una pantalla tàctil amb suport dempeus. Aconseguint la seva forma característica i única. Les pantalles tàctils per llogar que incorporen els quioscos tàctils compten amb tecnologia multi touch amb 10 punts tàctils simultanis, Wi-Fi i ordinador.

La principal característica del quiosc tàctil digital és la seva forma, atorgada gràcies a un suport. El qual permet la regulació de la seva inclinació. Oferint un disseny modern, el qual permet que tot el cablejat quedi en el seu interior. A més, compta amb una instal·lació senzilla, només haurà de triar el lloc de col·locació, col·locar-lo, connectar al corrent i ja estarà llesta per al seu funcionament.

SB Service destaquem que els quioscos tàctils digitals per la seva capacitat de ser instal·lades en tota mena d’estand, sense necessitat de preinstal·lació. No s’haurà de crear cap estructura, ni espai en l’estand per a la seva col·locació.

Usos dels quioscos tàctils en fires

El lloguer de quioscos amb pantalla tàctil 4k per a esdeveniments, estands, congressos, fires… Permet que les empreses presentin la seva informació, servei i productes, d’una forma diferent i cridanera. Aconseguint que un gran nombre de presents s’aproximin cap al seu estand. A més, permeten el desenvolupament de jocs, sortejos, promocions, campanyes de màrqueting… Que atrauran, encara més, l’atenció dels assistents.

Els dispositius tàctils de gran format, gràcies a comptar amb ordinador incorporat, poden ser personalitzats mitjançant apps i programes. Com a jocs, sortejos, aplicacions interactives, mapes, centrals de reserva, catàlegs… Creant l’element publicitari ideal per a la participació de la seva empresa en esdeveniments. Com a fires, congressos, campanyes de màrqueting, salons, exposicions… On un element publicitari com els dispositius tàctils personalitzats li permetran.

Servei de lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils

SB Service som especialistes en el lloguer de dispositius tàctils digitals i audiovisuals per a fires celebrades en tota Europa. En ciutats com Barcelona, Madrid, Milà, Lió, Hannover, Hamburg… A més dels quioscos tàctils digitals comptem amb tàctils en forma de Smartphone, tòtems d’exterior publicitaris, tòtems tàctils, taula amb pantalla tàctil i pantalles tàctils. Aquesta àmplia varietat li permetrà comptar amb dispositius amb pantalla tàctil gegant. Comptem amb equip de programació propi, que podrà desenvolupar l’aplicació o contingut per a pantalles tàctils que desitgi.

També, comptem amb l’apartat d’audiovisuals format per vídeo wall, pantalles led, televisions, estructura truss quadrat, estructura d’alumini circular i truss negre. Destaquen les pantalles led gegants per a llogar d’última generació amb un píxel pitch pitch p3.9 i freqüència 3840 Hz. Disposem de diferents grandàries, qualitats i característiques. Per a crear la pantalla gegant per als seus esdeveniments i fires.

Si desitja conèixer més sobre els nostres dispositius tàctils i audiovisuals per a llogar per a fires, congressos, salons, exposicions… No dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem sense compromís. Visiti el nostre YouTube i Instagram per a conèixer els nostres últims muntatges i serveis. Gràcies al nostre ampli catàleg podem adaptar-nos a les diverses necessitats dels nostres clients. Aconseguint presentar d’una manera diferent i única la informació sobre la seva empresa o marca.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.