Avantatges del lloguer de quioscos tàctils interactius

lloguer quioscos tactils esdeveniments

La digitalització de continguts i la seva interactivitat, és cada vegada, més comuna en esdeveniments corporatius, com a fires, congressos, salons, exposicions… Gràcies a la presència de dispositius tàctils com són els quioscos tàctils.

Els quioscos tàctils, també, denominats quioscos multimèdia o quioscos interactius, són cada vegada més utilitzats. Gràcies a la gran quantitat d’avantatges que ofereix la seva presència i la digitalització i interactivitat dels continguts. En el post actual, com a especialistes en el lloguer de quioscos tàctils per a esdeveniments, volem exposar els principals avantatges que ofereix el seu lloguer.

Avantatges del lloguer i presència de quioscos tàctils en esdeveniments

  • Poder d’atracció

Els quioscos tàctils interactius, com la resta d’interactius tàctils, tenen la capacitat d’impactar i atreure l’atenció dels presents. El gran format dels quioscos tàctils aconsegueix que una gran quantitat de presents puguin observar-lo i la seva interactivitat aconsegueix que un major número d’aquests s’aproximin i interactuïn amb el dispositiu i, en conseqüència, amb la seva marca.

  • Punts d’informació autònoms

Els quioscos tàctils permeten crear i tenir en el seu estand punts d’informació autònoms. Mitjançant aquests punts els visitants podran informar-se sense necessitat d’interactuar amb treballadors de la marca. Aquest fet aconsegueix que un major nombre de visitants realitzin aquest primer contacte amb la marca. Aconseguint que l’empresa compti amb més oportunitats de negoci.

  • Adequació a tota mena d’espais

La seva forma i estructura única permet que puguin ser instal·lats en qualsevol espai. Adequant-se a tota mena d’espais. Gràcies a comptar amb un suport, no necessitarà ser instal·lat mitjançant un altre suport o en parets. Oferint una gran versatilitat, també, podrà ser mogut en tot moment, de manera senzilla i ràpida.

  • Multifuncionals

El lloguer dels quioscos tàctils digitals permet realitzar i cobrir diferents necessitats en un sol terminal tàctil. Les marques que utilitzen aquest tipus de dispositius tàctils poden cobrir diverses necessitats gràcies al seu ús. Poden ser personalitzats amb aplicacions com a jocs, catàlegs interactius, escriptoris amb vídeos, imatges, mapes interactius… podent seleccionar l’acció a realitzar segons les necessitats de cada moment. Per exemple, poden ser fets servir per a desenvolupar un joc o sorteig i en un altre moment del mateix esdeveniment per a visualitzar i informar mitjançant un catàleg interactiu.

  • Facilitat i agilitació de processos gràcies al lloguer de quioscos tàctils

La personalització del contingut que es mostrarà en el quiosc digital tàctil ofereix la possibilitat de facilitar i agilitar algun dels processos realitzats en l’estand i en l’esdeveniment. Com poden ser els sortejos, jocs, oferir informació…

SB Service, com a especialistes en el lloguer de dispositius tàctils de gran format, comptem amb una àmplia varietat. Formada per quioscos tàctils, tòtems tàctils d’interior, tòtems d’exterior, en forma de telèfon intel·ligent, taules tàctils i pantalles tàctils per a adequar-nos a les necessitats de cada client, tipus d’esdeveniment i lloc de col·locació.

Si desitja comptar amb un dispositiu tàctil de gran format per al seu estand a Barcelona, Madrid, Saragossa, València, Bilbao, Lió, Berlín, Milà, París… no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. En el nostre Instagram i YouTube pot conèixer algun dels nostres últims muntatges.

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.