Lloguer de tàctils i audiovisuals per a Fira de Barcelona al març i abril

barcelona lloguer audiovisuals tactils fires

Fira de Barcelona és un recinte firal de prestigi, on se celebren multitud de fires a escala internacional. Els pavellons situats tant a Montjuïc com en Gran via de Barcelona han estat l’escenari de les fires més importants que s’han celebrat a escala nacional i internacional. És actualment la seu dels esdeveniments econòmics i socials de major rellevància a Espanya. Sent un gran centre de negocis i un gran motor econòmic per a la ciutat. Genera considerables beneficis a la ciutat i la converteix en el punt de trobada de cultures i de coneixement internacionals.

El recinte firal arrenca el seu calendari firal amb la celebració del MWC 2022, l’esdeveniment més destacat que se celebra a la ciutat comtal. La celebració d’aquest gran certamen marca la volta a la normalitat en el sector de les fires presencials de Barcelona.

Fires i esdeveniments del mes de març i abril en Fira de Barcelona

Fires de març

  • Mobile World congress 2020: és l’esdeveniment mundial de la indústria de les tecnologies mòbils que se celebra del 28 de febrer al 3 de març. És un dels esdeveniments més grans i influents del món al qual assisteixen i participen més de 150 països. És la primera cita de l’any 2022 amb la qual Fira de Barcelona reobre les portes i reinicia la seva activitat firal.
  • 4YFN: és l’esdeveniment d’emprenedoria en tecnologies mòbils que se celebra al costat del MWC. Se celebra en el recinte de Fira de Barcelona de Montjuïc. Entre els dies 28 de febrer al 3 de març.
  • Photo Fòrum Fest: és la fira i congrés internacional de Fotografia de Barcelona del 9 a l’11 de març.

Fires d’abril

  • BTravel o Saló del turisme: torna de l’1 al 3 d’abril com la principal plataforma del viatger, per a reactivar l’activitat turística i el volum de viatgers de 2022.
  • Barcelona Wine Week: és l’esdeveniment de referència per a la promoció internacional del vi espanyol. Del 4 al 6 d’abril. S’inicia així la volta dels grans salons de la restauració, l’alimentació i l’hoteleria.
  • Hostelco: és el saló internacional de l’equipament per a restauració, hostaleria i col·lectivitats. Se celebra conjuntament amb Alimentaria, el saló Internacional de l’Alimentació i Begudes. Se celebren del 4 al 7 d’abril en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona.
  • Saló de l’ensenyament: en la setmana de la Formació i el Treball. Se celebra del 16 al 20 d’abril i és la cita més important que engloba orientació, tallers i oferta completa d’estudis.
  • Futura: saló dels màsters i Postgraus del 18 al 19 d’abril.
  • Barcelona Bridal Fashion Week: és el gran Saló professional de la moda nupcial. Desfilades i grans col·leccions en vestits de núvia, festa, comunió, cerimònia i complements. Tindrà lloc del 20 al 24 d’abril.
  • Seafood Expo Global: és la fira dels productes de la mar del 26 al 28 d’abril.

Catàleg d’audiovisuals i interactius per a impactar

SB Service, especialistes en el lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils, comptem amb un ampli catàleg per a llogar amb el qual impactar als presents en fires i congressos celebrats en Fira de Barcelona. El primer apartat és d’audiovisuals conformat per pantalles leds, vídeo wall, televisors i estructura truss. Aquests audiovisuals permeten crear espais efímers i comptar amb pantalla gegant on presentar la seva marca de manera impactant.

El segon apartat del nostre ampli catàleg són els dispositius tàctils de gran format. Format per dispositius tàctils en forma de Smartphone, tòtems publicitaris d’interior tàctils, tòtems d’exterior tàctils, tòtems giratoris, quioscos tàctils i pantalles tàctils. Els dispositius tàctils de gran format són cada vegada més sol·licitats per al seu ús en esdeveniments, fires, congressos, salons… Celebrats a Barcelona i altres ciutats, com Madrid, Saragossa, València… Gràcies a la seva capacitat d’impactar i atreure els presents cap a la seva informació.

En el nostre apartat de contacte pot sol·licitar la informació sobre els nostres audiovisuals i interactius tàctils que necessiti. L’informarem sense compromís. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a conèixer els nostres muntatges per a fires i esdeveniments.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT