Lloguer de Vídeo Wall i audiovisuals a Barcelona per a esdeveniments

video wall lloguer esdeveniments

El lloguer de vídeo wall led i audiovisuals a Barcelona és cada vegada més comú per a tota mena d’esdeveniments. SB Service com a especialistes en el lloguer de pantalles gegants i audiovisuals amb més de 30 anys d’experiència oferim un ampli catàleg d’interactius i audiovisuals en lloguer. En el post actual, exposem les característiques i beneficis del lloguer de videowall. Exposant, també, la resta d’audiovisuals per a esdeveniments a Barcelona que ofereix la nostra empresa.

Característiques de les pantalles de Vídeo Wall

  • S’adapten a les necessitats del client en forma, grandària i pes. Comptem amb pantalles de 46” i 55” que poden unir-se en composicions de 2×2 i 3×3. Creant grans pantalles led de lloguer.
  • El vídeo wall es compon per diverses pantalles de led amb resolució FHD unides, amb una mínima separació entre elles de 1.8mm.
  • La col·locació del Vídeo Wall pot realitzar-se mitjançant Truss, Genies o polispastos.
  • Les pantalles Vídeo walls de leds permet tot tipus de composicions creatives, podent visualitzar-se en vertical o horitzontal

Beneficis del Vídeo Wall

  • Ofereix una imatge d’alta resolució en una pantalla gegant.
  • Ideals per a fer arribar el seu missatge i informació a les grans audiències presents en esdeveniments multitudinaris. Com a fires, salons, centres comercials, congressos, aparadors interactius, hotels, campanyes de màrqueting i publicitat.

Catàleg d’audiovisuals a Barcelona

  • Pantalles Led: les pantalles de Led són una eina per a comunicar i mostrar contingut de qualsevol tipus. La seva gran grandària permet arribar a una gran audiència sent pantalles de gran format per a tota mena d’esdeveniments, festes privades, streaming esportius, salons, presentacions de productes, desfilades de moda, actes corporatius, festivals, concerts, festes majors… Les pantalles led en lloguer es compon mitjançant la unió de mòduls d’última generació d’alta resolució FHD. Amb una separació de píxel SMD de P2.8 o P3.91. Disposem de pantalles led d’interior i pantalles led d’exterior. Les pantalles led d’exterior compten amb una major potència lumínica. Per a oferir una imatge d’alta qualitat en l’exterior. Segons el projecte a desenvolupar pot desenvolupar la pantalla que es necessiti. Creant pantalles led de gran format. Mitjançant la unió de cabinets quadrats, cabinets led rectangulars, flexibles, cortines led… Aconseguint adequar-se a les necessitats de grandària, forma i pes del projecte.
  • Lloguer de televisions: SB Service oferim una àmplia varietat de televisions en lloguer, composta per diferents grandàries de 42”, 50”, 55”, 60”, 65”, 70”, 75” i 80”. Totes amb resolució 4k, menys la grandària de 80” que compta amb resolució FHD. Les televisions en lloguer permeten mostrar d’una manera impactant els missatges i informació de la seva marca. Són ideals per a estands utilitzats en fires, congressos, salons, exposicions…
  • Truss quadrat, truss circular i Truss Negre: les estructures Truss suporten, gràcies la seva composició d’alumini, una gran quantitat de pes, sent una estructura de poc pes i fàcil muntatge. Mitjançant les estructures Truss poden desenvolupar-se l’estructura truss que desitgi el client.

Servei ofert per SB Service

En els últims anys ens hem especialitzat en el lloguer d’interactius tàctils de gran format. Creant un gran catàleg en lloguer format per Tòtems d’interior o opis, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, quioscos, en forma de Telèfon intel·ligent gegant i pantalles. Tots els dispositius tàctils estan formats per pantalles tàctils 4k amb tecnologia multitouch de 10 punts tàctils simultanis, ordenador i Wi-Fi incorporat.

SB servicie li ofereix el lloguer de vídeo wall led i audiovisuals a Barcelona per a tota mena d’esdeveniments.

Oferim el nostre servei de lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a ciutats de tota Espanya i Europa. Com Bilbao, Barcelona, Berlín, Milà, València, Madrid, París, Marsella, Lió, Sevilla, Mònaco, Munic, Màlaga, Saragossa…

En els nostres anys d’experiència hem participat en fires com ISE, MC, Fitur, Smart City, IBTM, Infarma, Fruit Attraction, AVENC, Rail Live, Promogift, HIP-*Hospitality, Meat Attraction, Viu la Moto, Saló Gurmets…

Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i serveis. En el nostre Instagram pot conèixer els nostres últims muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.