Treballs realitzats durant el mes de gener

lloguer pantalla led audiovisuals interactius barcelona

Aquest inici de mes de febrer volem exposar els treballats realitzats al llarg del mes de gener per la nostra empresa especialitzada en el lloguer de pantalles led, audiovisuals i interactius tàctils. Després d’uns anys difícils, marcats per la pandèmia de la COVID-19, estem d’enhorabona davant un inici d’any prometedor.

En el post actual mostrarem els principals treballs desenvolupats durant el mes de gener. En el qual hem estat presents a Barcelona, Madrid, València, Balaguer i París.

Lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils el mes de gener

FITUR, Madrid

El primer gran esdeveniment corporatiu en el qual hem participat amb el lloguer de pantalles led i interactius tàctils ha estat Fitur 2023. Celebrat en IFEMA, Madrid, del 18 al 23 de gener. És la fira internacional del turisme que se celebra cada any a Madrid.

En aquesta edició hem participat amb el lloguer d’una televisió de 85″, una pantalla led 4×3.5m, 2 tòtems multimèdia tàctils de 49″ i un tòtem tàctil digital 65″. A més, hem llogat diversos sistemes de so.

lloguer pantalla led barcelona pantalla led barcelona

IMCAS, París

Del 26 al 28 de gener va tenir lloc l’esdeveniment del sector de la dermatologia, cirurgia plàstica i ciència de l’envelliment. Sent l’esdeveniment on es reuneixen els professionals i principals empreses del sector.

Participem en aquest gran esdeveniment amb el lloguer d’una pantalla led de 3x2m, una pantalla led 2.5×1.5m i 4 tòtems tàctils intel·ligents de 49″. Creant, com a col·laboradors dels nostres clients, un estand cridaner i impactant. Que aconsegueixo fer que l’empresa destacarà sobre la competència present en IMCAS, París.

lloguer pantalla led barcelona lloguer totem tactil intelligent pantalla led 3x2m

pantalla led lloguer barcelona lloguer pantalla led

L’Illa Diagonal, Barcelona

Un altre dels lloguers realitzat el mes de gener passat va ser una estructura truss quadrada de 5.1×8.1m amb il·luminació. Aquest lloguer ha servit per a desenvolupar un esdeveniment d’un mes de durada en el Centri Comercial L’illa Diagonal.

estructura truss lloguer lloguer estructura truss barcelona lloguer estructura truss

Barcelona

A més, del lloguer de truss quadrat, realitzem el lloguer d’un tòtem tàctil de 49″. Per a la participació d’un dels nostres clients en un esdeveniment corporatiu.

lloguer pantalles led mwc 2023 barcelona

Balaguer

Un altre any més hem tornat a realitzar el lloguer de 4 taules amb pantalles tàctils de 32″. Aquesta taula a l’altura de 50 cm. Creant taules tàctils adequades a les necessitats dels nens que van participar en l’esdeveniment. Esdeveniment celebrat a la ciutat de Balaguer durant les vacances de Nadal.

lloguer taules interactives

Bilbao

També, vam desenvolupar el lloguer durant un mes d’un tòtem digital tàctil de 49″ a Bilbao. Per a un esdeveniment de llarga durada celebrat a l’ajuntament de la ciutat.

València

L’últim lloguer que vam realitzar el mes de gener va ser el lloguer d’un telèfon intel·ligent tàctil 49″ i un tòtem tàctil interactiu de 49″. Per a la fira Beauty València, celebrada del 28 al 30 de gener en Fira de València. Dedicada al sector d’estètica, spa, ungles, perruqueria i barberia.

forma smartphone tactil lloguer barcelona totem lloguer barcelona

Servei de lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils

SB Service som especialistes en el lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals, com els exposats en el post actual. Si desitja comptar amb algun dels nostres interactius o audiovisuals no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem sense compromís de les nostres tarifes i serveis de lloguer a Barcelona, Lleida, Tarragona, Madrid, València, Saragossa… Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres últims muntatges.

 

Posicionament SEU realitzat per PosicionandoT.