Mes de maig: lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils

lloguer pantalles led barcelona

En el post actual volem exposar diversos muntatges que hem realitzat durant el mes de maig amb el lloguer dels nostres audiovisuals i interactius tàctils per a diferents esdeveniments de Barcelona, Madrid, Ciudad Real… Exposarem les característiques de diversos muntatges i el material instal·lat.

Exemples de muntatges del mes de maig amb audiovisuals i interactius tàctils

Gran lloguer per a Hispack 2024, Barcelona, al maig

A principis de maig participem com a muntadors d’estands per a la gran fira corporatiu Hispack 2024, Barcelona. En aquest esdeveniment desenvolupem diversos muntatges, tant de pantalles led de gran format com de televisors i interactius tàctils. Per a Hispack instal·lem una pantalla led de 3×1.5m p.p 2.8, una pantalla de 3.5×1.5m, una pantalla led de 3x2m p.p.2.6, i una pantalla led 3.5x2m p.p. 2.8. Totes aquestes pantalles eren pantalles led planes d’interior. A més, muntem una pantalla led d’interior en forma de galleda de 1x1m.

A més, de les pantalles led, per a aquest gran esdeveniment realitzem el lloguer i muntatge de diverses televisions i interactius de gran format. Com veurà en les següents imatges lloguem diverses pantalles tàctils, tòtems, quioscos multimèdia tàctil i televisors.

lloguer pantalles led barcelona pantalla led esdeveniments lloguer barcelona

pantalles led barcelona fires corporatives lloguer pantalla led barcelona lloguer pantalla tactil barcelona

pantalla tactil fires barcelona televisors lloguer barcelona kiosco multimedia tactil

pantalla tactil lloguer barcelona lloguer kiosco multimedia tactil lloguer kiosco tactil

Muntatge a l’Hotel Riu Plaza Madrid

Un altre muntatge realitzat durant el mes de maig va ser el muntatge realitzat a l’Hotel Riu Plaza Madrid. En aquest muntatge instal·lem un dispositiu tàctil en forma de telèfon intel·ligent de gran format i una pantalla tàctil en vertical. Mitjançant la seva presència la marca expositora va poder mostrar el contingut de la mateixa de manera impactant i cridanera.

lloguer smartphone tactil pantalla tactil vertical

Diversos muntatges en Wanda Metropolità Madrid

Durant el mes de maig realitzem dos muntatges en el Wanda Metropolità a Madrid. En el primer muntatge instal·lem dos quioscos tàctils multimèdia, un tòtem tàctil i un dispositiu en forma de telèfon intel·ligent. En el segon muntatge realitzat en el Wanda Metropolità, Madrid, instal·lem un tòtem tàctil.

lloguer totem tactil barcelona lloguer kiosco tactil tarragona smartphone tactil gegant alquiler

kiosco tactil multimedia barcelona lloguer totem tactil girona

Lloguer tòtems per a Màlaga

A Màlaga participem en l’esdeveniment Padel World Summit, celebrat en FYCMA, amb el muntatge de tres tòtems tàctils per a un esdeveniment dedicat als professionals del pàdel. Per a la participació en aquest esdeveniment d’un dels nostres clients.

lloguer totems tactils barcelona

Muntatge per a SENPE, Mallorca

A Mallorca participem amb el muntatge d’una pantalla led de gran format, pantalla led 6x3m p.p.2.6, un tòtem tàctil multimèdia i dos televisors de 85″. Per a l’esdeveniment SENPE, gràcies a la pantalla gran led, els nostres clients van aconseguir destacar i arribar a un major nombre de presents.

lloguer pantalla led mallorca lloguer pantalles led mallorca pantalla led muntatge

lloguer televisors lloguer televisors barcelona

Muntatges CCIB; Barcelona

En el Centri de convencions internacional de Barcelona, CCIB, realitzem diversos muntatges de pantalles tàctils per a diferents congressos. Les pantalles tàctils van ser utilitzades per a mostrar la informació dels nostres clients de manera interactiva i cridanera. També, ens encarreguem del muntatge d’una televisió per a llogar de gran format en el CCIB.

 televisors barcelona lloguer

lloguer televisors barcelona

Pantalles led per a Construmat, Barcelona

Per a aquest gran esdeveniment corporatiu, instal·lem dues gran pantalles led planes d’interior. Dues pantalles de gran format que van permetre a l’estand destacar sobre la gran competència present. Mostrant vídeos, imatges i missatges en pantalles de gran format, capaços de captar l’atenció dels presents.

pantalla led barcelona esdeveniments lloguer pantalla led esdeveniments

Instal·lació realitzada a Ciudad Real

Un altre gran muntatge realitzat durant el mes de maig va ser per a una fira comercial celebrada a Ciudad Real. En aquest estand muntem una pantalla led de gran format, capaç de mostrar els vídeos corporatius de la marca en una pantalla gegant d’alta qualitat.

lloguer pantalla led barcelona

Campionat Twirling, L’Hospitalet

Ja a la fi de maig ens encarreguem del muntatge d’una pantalla gran led per a un campionat de twirling celebrat en L’Hospitalet, Barcelona. Gràcies a la presència de la pantalla led es va poder mostrar en una pantalla de la gran grandària el que estava succeint en la pista. Aconseguint que tot el públic present pogués veure l’esdeveniment.

pantalla led gran format esdeveniment esportiu

SEPA, Bilbao

Un altre dels muntatges de finals de mes de maig va ser una pantalla led en vertical per a l’esdeveniment SEPA, celebrat en el Palau Euskalduna de Bilbao. Per a una marca expositora en aquest.

lloguer pantalles led girona pantalla led lloguer barcelona

La Farga, L’Hospitalet

Per a finalitzar el mes, realitzem l’últim lloguer del mes de maig. En aquest últim muntatge realitzem el muntatge d’estructura truss de gran grandària i una pantalla TV de 75″. L’estructura truss va ser utilitzada per a la col·locació de tela negra que va fer la funció de parets de l’estand.

televisor lloguer barcelona esdeveniments estructura truss lloguer barcelona

Proveïdors d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments

Com hem vist en el post actual la nostra empresa compta amb àmplia varietat d’audiovisuals i interactius tàctils per a tota mena d’esdeveniments. Com a fires, congressos, esdeveniments esportius, d’empresa, concerts, exposicions… Celebrats a Barcelona, Madrid, Bilbao, Màlaga, València, Saragossa… Composta per pantalles led d’interior, pantalles led d’exterior, tòtems tàctils, quioscos multimèdia, pantalles tàctils, estructura truss i televisors. Si desitja impactar en els seus esdeveniments, no dubti a contactar-nos. I segueixi’ns en Instagram, Facebook i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges per a esdeveniments.

 

Posicionament SEU desenvolupat per PosicionandoT.