MWC 2022: Com impactar en els presents en l’esdeveniment?

MWC 2022 lloguer audiovisuals barcelona

SB Service com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils a Barcelona sabem de la importància d’aconseguir impactar en els presents en els esdeveniments corporatius. Com la fira MWC 2022. El gran esdeveniment internacional de la tecnologia mòbil celebrat a Fira de Barcelona del 28 de febrer al 3 de març.

MWC 2022 és l’esdeveniment a escala internacional més important del sector de la indústria de les tecnologies mòbils, sent el lloc ideal per a la trobada dels professionals i empreses líders del sector. En el post actual, exposem les maneres amb les quals podrà impactar en els visitants a la MWC 2022. Gràcies als audiovisuals i interactius tàctils de gran format dels quals es compon el nostre catàleg.

Audiovisuals i interactius tàctils per a impactar en MWC 2022

Audiovisuals

Dins de l’apartat d’audiovisuals comptem amb pantalles leds, videowall, televisions i estructures d’alumini o truss. Mitjançant les pantalles leds i videowall podrà crear pantalles gegants per a esdeveniments com MWC 2022. Podent seleccionar la grandària que millor s’adeqüi al seu estand. El lloguer de televisions permet mostrar la seva informació de manera impactant, molts clients opten per la col·locació de diverses televisions en els seus estands per a atreure l’atenció dels presents i impactar en aquests. El truss o estructura d’alumini permet crear estructures efímeres en estands on col·locar la seva il·luminació, so, decoració…

Interactius tàctils

Els interactius tàctils de gran format són els elements del nostre catàleg que aconsegueixen impactar més en els presents. Ja que es componen per pantalles tàctils 4k, amb tecnologia multitouch, ordinador i Wi-Fi incorporat. La qual cosa permetrà als usuaris tenir una experiència igual a la d’un telèfon intel·ligent. Les seves característiques permeten que siguin personalitzats amb aplicacions com a jocs, catàlegs, menús, sortejos… On mostrar la seva informació, serveis i productes d’una manera diferent. Comptem amb tòtems d’interior, tòtems publicitaris d’exterior, tòtems giratoris, quioscos tàctils, en forma de telèfon intel·ligent i pantalles tàctils.

Si desitja impactar amb els nostres audiovisuals o mitjançant els nostres dispositius tàctils per a llogar per a MWC 2022, Barcelona, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes i serveis sense compromís. Visiti el nostre YouTube i Instagram per a conèixer els nostres muntatges mitjançant audiovisuals i dispositius tàctils a Barcelona.

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.