MWC 2022: impacti gràcies als tòtems tàctils amb descompte

mwc 2022 lloguer totems tactils

Falta poc per a l’inici del principal congrés a escala mundial del sector de telefonia mòbil, el Mobile World Congress Barcelona 2022 (MWC 2022) que se celebrarà a la fi de febrer en Fira de Barcelona, Barcelona, del 28 de febrer al 3 de març del 2022.

SB Serivice com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals a Barcelona i Catalunya coneixem la importància d’impactar en els presents per a aconseguir que la presència en la fira per part de les empreses sigui un èxit. Per aquest motiu, llancem el descompte en el lloguer de tòtems amb pantalles tàctils per a MWC 2022. Els clients que optin pel lloguer de 2 o més tòtems tàctils interactius 4k per al MWC 2022 tindran un 10% descompte en el seu lloguer.

Característiques del tòtem amb pantalla táctil 4k

El Tòtem digital de pantalla tàctil 4k per a esdeveniments es compon d’un ordinador 4k, amb pantalla multitouch, amb 10 punts tàctils simultanis (tecnologia capacitiva), ordinador Pro 10 i Wi-Fi i un únic cristall antivandàlic. Aquestes característiques creen un element de gran format, cridaner i atraient.

Disposem de diferents models i grandàries de tòtems tàctils per al lloguer. Comptem amb tòtems tàctils d’interior, tòtems tàctils d’exterior IP65 i tòtems tàctils giratoris. L’oferta presenta és per als tres models de tòtems tàctils per a llogar per a esdeveniments com MWC 2022.

El gran format del Tòtem amb pantalla tàctil d’última generació, molt fins i d’un disseny impecable que li permetrà poder diferenciar-se de la competència. Podrà presentar la informació sobre la seva marca d’una manera diferent, que aconseguirà atreure un major nombre d’assistents en el MWC 2022 cap a l’estand de la seva marca.

Possibilitat de personalització mitjançant aplicacions interactives

Les característiques del tòtem amb pantalla tàctil per a esdeveniments permeten que siguin personalitzats mitjançant aplicacions desenvolupades pel nostre equip de programadors. Gràcies a comptar amb equip propi podem crear el tipus d’aplicació que desitgi cada client. Com a catàlegs, jocs, centrals de reserva, punts de venda, enquestes, mapes, menús…

SB Service du a terme aplicacions interactives i personalitzades segons les necessitats de cada client. Mostrant la seva informació d’una manera única i cridanera. La unió de les aplicacions interactives amb el tòtem de pantalla tàctil aconsegueix que els presents en esdeveniments corporatius com MWC 2022 desitgi interactuar amb la informació de la seva marca. Accedint a una experiència interactiva que li diferenciarà de la competència present.

En SB Service ja estem treballant en la preparació dels elements interactius i aplicacions personalitzats llogats pels nostres clients per al MWC Barcelona 2022. El nostre objectiu és que els assistents interactuïn amb la informació dels nostres clients de manera nova per a aconseguir impactar en els mateixos.

Servei de lloguer d’interactius i audiovisuals per a MWC 2022

SB Service oferim el lloguer d’altres audiovisuals i interactius tàctils per a MWC 2022. Gràcies als nostres anys d’experiència i el nostre ampli catàleg per a llogar poder oferir un servei professional i adequat a cada client. Comptem amb diversos models d’interactius tàctils, quioscos tàctils, pantalles tàctils i tàctils personalitzats, per a Mobile World Congress Barcelona 2022. En l’aparell d’audiovisuals comptem amb pantalles leds, VideowallsTruss, televisors, so i il·luminació. Si desitja comptar amb algun dels nostres elements per llogar, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a conèixer els nostres muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.