Atreure l’atenció en el MWC 2023: Pantalles Led

lloguer pantalles led mwc 2023 barcelona

En esdeveniments tan importants i multitudinaris com el MWC 2023, on es reuneixen multitud d’empreses i visitants, és essencial impactar i atreure l’atenció dels presents. Perquè la informació de la seva marca arribi al número més gran possible d’aquests. Amb aquest objectiu, l’ús i lloguer de pantalles led per a fires, congressos, salons, exposicions… Com el Mobile World Congress 2023, és cada vegada més comú.

En el post actual volem exposar els beneficis de l’ús i lloguer de pantalles led per a esdeveniments com el MWC 2023.

Beneficis de l’ús i lloguer de pantalles led per a MWC 2023

Atreure l’atenció dels presents

L’ús de pantalles led o altres pantalles de gran format, com les televisions de 85″, aconsegueixen atreure l’atenció de les persones, però, a més, mantenir-los atents i interessats en la informació mostrada. Les pantalles permeten oferir una informació dinàmica i millorar l’efectivitat dels missatges mostrats, respecte als suports publicitaris estàtics.

Les imatges dinàmiques aconsegueixen oferir una major potència a les paraules. Aconseguint transmetre la informació, valors, serveis, productes… De l’empresa de forma més efectiva als presents. Aconseguint la conversió en contactes o clients d’un major número d’aquests, que si aquest tipus d’imatges no són utilitzades.

Modularitat

L’estructura modular de les pantalles led. Formada mitjançant la unió de mòduls led, permet poder crear la pantalla led en la grandària adequada per a cada client, lloc de col·locació i tipus d’esdeveniment. La unió dels mòduls permet crear pantalles led gegants, com les pantalles de 8 x 4 m. Aquestes grans pantalles són ideals per a esdeveniments com el MWC 2023, ja que permeten a les empreses poder crear pantalles gegants que puguin ser vistes per la majoria de visitants.

Fàcil instal·lació

Un altre benefici que ofereixen les pantalles led és la seva fàcil instal·lació. Podent crear pantalles gegants per a esdeveniments en curts períodes de temps. Això fa que siguin ideals per a instal·lar en fires, congressos, exposicions, salons… Permetent a les empreses comptar amb pantalles de gran grandària.

Alta qualitat d’imatge i lluminositat en el MWC 2023

En l’actualitat existeix una gran varietat de qualitat en les pantalles led. Aquesta qualitat ve determinada per la distància entre els píxels pitch de la pantalla. Contra més a prop estiguin els píxels, major qualitat, però, també, major pressupost per al seu lloguer. Contra més a prop est el públic, millor qualitat de píxel pitch es necessita. Però, si el públic aquesta més lluny, o la pantalla led se situa en altura, podrà optar per majors distàncies entre píxels, disminueixen el pressupost. Totes les pantalles, si els assistents se situen a la distància adequada, ofereixen una imatge d’alta qualitat i lluminositat.

Si desitja comptar amb pantalles led en MWC 2023 celebrat en Fira de Barcelona. No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem de les nostres tarifes, serveis i àmplia varietat en el lloguer pantalles led, sense compromís. A més, disposem de televisors, estructura truss i interactius tàctils de gran format per a esdeveniments, fires i congressos de Barcelona, Madrid, Saragossa, Lleida, València, Lió, Girona, Bilbao… Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres muntatges amb pantalles led per a esdeveniments.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.