Què necessita saber abans de llogar la seva pantalla led?

llogar pantalla led barcelona

A l’hora de llogar la seva pantalla led per a la seva participació en esdeveniments o el desenvolupament d’aquests, ha de tenir en compte una sèrie de punts per a triar la pantalla led que millor s’adeqüi a les seves necessitats i les de l’esdeveniment.

Què considerar en llogar la seva pantalla led?

Disseny de la pantalla led

El disseny de la pantalla led a utilitzar en l’esdeveniment o estand haurà d’adequar-se als desitjos i necessitats dels organitzadors de l’esdeveniment o de la marca expositora. Però, a més, haurà d’adequar-se a l’estructura de les pantalles led. Dissenyant pantalles que puguin ser creades mitjançant la unió de mòduls led de 0.5×0.5m o 1mx0.5m. Mitjançant la unió d’aquests cabinets es pot desenvolupar la grandària de pantalla led que es necessiti, podent optar per pantalles led gegants.

Pantalla led interior i exterior

Segons on dugui a terme el seu esdeveniment o la seva participació en un esdeveniment corporatiu haurà de llogar una pantalla led d’exterior o una pantalla led d’interior. Les pantalles led d’exterior compten amb una major protecció i una major lluminositat. Permetent el seu ús en l’exterior i que la imatge o vídeos mostrats puguin ser observats en alta qualitat en tot moment. Sense importar el temps que faci durant l’esdeveniment.

En el cas de les pantalles led d’interior disposen d’una menor lluminositat, igualment alta per a destacar, però no tan altes com les d’exterior. Ja que, la lluminositat de les pantalles led d’exterior seria molesta en interiors.

Qualitat píxel pitch

Dins de les pantalles led existeixen diverses qualitats de píxel pitch. En primer lloc, hem d’exposar que és el píxel pitch, que no és una altra cosa que la distància entre els punts led de la pantalla. La distància entre els píxels s’expressa en mil·límetres. Contra menor sigui la distància dels píxels de major qualitat serà la imatge projectada. A l’hora de llogar pantalles led haurà de conèixer al fet que distància se situaran les persones que veuran la pantalla. Contra menor sigui la distància menor haurà d’haver estat la distància entre els píxels de les pantalles.

Això fa que, en concerts, on l’audiència normalment aquesta a més de 10 metres, puguin optar per pantalles led de menor qualitat i amb una major distància entre píxels. Però, en fires i congressos, on l’audiència passa prop de les pantalles led, els píxels han d’estar més a prop entre ells.

Lluentor

Finalment, haurem de tenir en compte la lluentor de les pantalles led la lluminositat. Com hem indicat en les pantalles d’exterior compten amb una major lluminositat. Però, dins de les pantalles led d’interior existeixen diverses lluminositats. Que s’adeqüen a la llum existent en el lloc d’instal·lació de la pantalla led. Segons la llum ambiental de l’interior, haurà de triar una pantalla led amb major o menor lluentor.

On són utilitzades les pantalles led?

L’ús de les pantalles led és cada vegada més estès en tota mena d’esdeveniments. Com a especialistes en el seu lloguer exposem a continuació els principals tipus d’esdeveniments en què són utilitzades:

  • Esdeveniments corporatius

Els tipus d’esdeveniments que més sol·liciten el lloguer de pantalles led són els esdeveniments corporatius. Ja que aquests tipus d’esdeveniments es caracteritzen per ser esdeveniments multitudinaris on participen un gran nombre de visitants i empreses. Aquest fet fa que les empreses participants en fires, congressos, salons… Vulguin fer destacar la seva marca sobre la competència present. Per a aconseguir aquest objectiu moltes marques opten per integrar en els seus estands grans pantalles led. On mostrar els seus productes, serveis, vídeos… De manera cridanera i atraient, per a obtenir que un gran nombre de visitants s’aproximin al seu estand.

  • Concerts

Els concerts, a causa de ser esdeveniments multitudinaris, opten pel lloguer de grans pantalles led per a aconseguir que tots els presents puguin observar el que aquesta succeint en l’escenari. També, com a complement de l’espectacle del concert. Amb la mostra dels vídeos o imatges que desitgi cada organitzador de concert. En moltes ocasions és un dels elements més cridaners del concert.

  • Escenaris

El lloguer de pantalles led per al seu ús en escenaris on es desenvolupen lliuraments de premi, gal·les, obres de teatre… És un dels lloguers més demandats. Ja que l’ús de grans pantalles led en escenaris permeten que la informació mostrada en aquestes, arribi a tots els presents. Sent les pantalles adequades per als escenaris, pel fet que necessiten grans pantalles perquè la informació mostrada arribi a tots els presents.

SB Service, com a especialistes en el lloguer de pantalles led gegants, audiovisuals i interactius tàctils, comptem amb un ampli catàleg d’audiovisuals i dispositius tàctils per a esdeveniments corporatius i campanyes de màrqueting i publicitat. Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i servei. Per a esdeveniments de Barcelona, València, Lleida, Tarragona, Girona, Zaragoza… Visiti el nostre Instagram o YouTube per a observar els nostres muntatges mitjançant audiovisuals i interactius tàctils.

 

Posicionament Web desenvolupat per PosicionandoT.