Oferta en el lloguer de pantalles led p2.8 per a fires i esdeveniments

lloguer pantalles led barcelona

SB Service oferim una nova promoció per al lloguer de pantalles vídeo wall led p2.8 per a fires i esdeveniments. L’oferta per al lloguer de pantalles led és d’un 20% de descompte sobre el preu de tarifa. Per a lloguers fins al 30 de Juny del 2022 i reserva de lloguers realitzats abans d’aquesta data i realitzats a posteriori. 

La promoció del 20% de descompte per al lloguer de pantalles led estarà disponible per temps limitat, fins al 31 de Gener del 2022. Ja que el nostre objectiu és ajudar a reactivar el sector esdeveniments oferint el lloguer pantalles led Wall d’interior i exterior amb un gran descompte. Oferint la millor relació qualitat preu del mercat.

L’ofereix parell el lloguer de pantalles leds és per a tota mena d’esdeveniments. Com a fires, presentacions, showrooms, campanyes de màrqueting i publicitat, salons, congressos, centres comercials… Tant per a esdeveniments de curta durada, des d’un dia, fins a esdeveniments de llarga durada.

Característiques de les pantalles led p.2.8 en oferta

Les pantalles led incloses en l’oferta són d’alta qualitat. Es componen per mòduls de 50 x 50 cm per cada costat, píxel pitch de p 2.8 i una taxa de refresc de 3840 Hz. Podrà contractar la pantalla led en la grandària i forma que desitgi. Gràcies a formar-se mitjançant la unió dels mòduls que desitgi.

Les característiques d’alta qualitat de les pantalles vídeo leds en lloguer permeten oferir una experiència visual d’alta qualitat. Similar a la de les pantalles de televisió. Per a mostrar la imatge, vídeo, informació… Que necessiti en l’esdeveniment, utilitzem controladors de vídeo i escaladores Novastar exclusivament. El que permet assegurar la millor qualitat possible en la imatge mostrada en la pantalla led.

Sempre busquem oferir un lloguer d’equips professionals de primera qualitat al preu més ajustat possible. Per aquest motiu aquesta realitzem la nova promoció d‘oferta del 20% per al lloguer de pantalles LED Wall p2.8.  En el següent vídeo podrà observar la qualitat de les nostres pantalles leds, en el muntatge realitzat en la fira Fespa 2021 celebrada a Amsterdam. En la fira Fespa, Amsterdam, muntem una pantalla led de 300 x 250.

Dins de les nostres tarifes de lloguer incloem el transport, muntatge, maquinari de control, cablejat i desmuntatge fins a 50 km de Barcelona. Per a la resta d’Espanya i Europa oferim tarifes de transport econòmiques. Realitzem serveis de lloguer pantalles vídeo leds en ciutats d’Espanya i Europa. Com Madrid, Barcelona, París, Marsella, Milà, València, Bilbao, Sevilla, Nantes, Hannover, Hamburg, Colònia, Saragossa, Màlaga, Girona, Marsella, Mònaco, Munic, Montpeller…

Catàleg ofert en SB Service en lloguer

En l’apartat d’interactius tàctils del nostre catàleg comptem amb interactius tàctils en forma de tòtems, taules, tòtems d’exterior, quioscos, tòtems giratoris, pantalles i en format de Telèfons intel·ligents. Tots composts per pantalles tàctils 4k, d’alta qualitat, amb 10 punts tàctils simultanis, Wi-Fi i ordinador incorporat. Podrà mostrar la informació que desitgi. A més, comptem amb l’apartat d’audiovisuals. Compost per Truss quadrat, Truss circular, truss negre, vídeo wall i televisors en lloguer. A més, de les pantalles led incloses en l’oferta exposada.

Si desitja conèixer més sobre les nostres tarifes i característiques dels nostres audiovisuals i interactius tàctils en lloguer no dubti a contactar-nos. L’informarem sense compromís.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.