Pantalla led gegant per a impactar a Barcelona

pantalles LED Barcelona lloguer

L’ús i lloguer de les pantalles led gegants és cada vegada més comú en tota mena d’esdeveniment celebrats a Barcelona. El seu poder d’impacte fa que cada vegada més empreses participants en esdeveniments optin pel seu lloguer. En el post actual com a especialistes en el lloguer de pantalla led gegant en Barcelona per a esdeveniments volem exposar que són i per què llogar una pantalla per a la seva participació en esdeveniments corporatius.

Què són les pantalles led gegants?

Les pantalles led gegants són pantalles de gran format compostes mitjançant la unió de mòduls led. Mitjançant la unió dels diversos cabinets led poden desenvolupar la mesura que desitgi cada client. Des de pantalles led de 3×2 o 2×1 fins a pantalles led gegants, com les pantalles led de 10x5m. L’única consideració important a l’hora de dissenyar la pantalla led desitjada és crear pantalles que puguin dur a termemitjançant mòduls led de 50×50 cm o de 1m x 0.5cm.

Per què llogar una pantalla led gegant per als seus esdeveniments a Barcelona?

El lloguer d’una pantalla led gegant ofereix a les marques una sèrie de beneficis. A continuació, exposem els principals.

  • Adequació a l’espai i lloc

En l’actualitat existeixen pantalles led de diverses qualitats que permeten que siguin pantalles de gran format, però, versàtils. Existeixen pantalles d’exterior i d’interior, d’aquesta manera, poden ser utilitzades en exterior davant les inclemències meteorològiques i el sol directe. Això permeten que s’adeqüin a tota mena d’esdeveniments.

A més, gràcies a la seva estructura de mòduls, permet crear la grandària de pantalles led que s’adeqüi a les necessitats de l’espai i lloc d’instal·lació.

  • Poder d’impacte

En moltes ocasions les marques i organitzadors d’esdeveniments de Barcelona desitgen mostrar els seus productes i serveis mitjançant un suport audiovisual com són les pantalles led gegants. Aquestes grans pantalles led permeten a les marques impactar en els presents. I aconsegueixen atreure un major nombre de participants cap a la informació de la seva marca.

Si desitja comptar amb una manera única i cridanera amb la qual impactar en la seva participació en esdeveniments corporatius celebrats mitjançant el lloguer d’una pantalla led gegant a Barcelona. No dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes i servei de lloguer de pantalles led gegants, televisors, estructura truss i dispositius tàctils de gran format a Barcelona, València, Madrid, Saragossa, Bilbao, Lleida, Girona… Per a fires, congressos, salons, exposicions, campanyes de màrqueting i publicitat… En el nostre Instagram i YouTube podrà observar la qualitat dels nostres muntatges.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.