Beneficis de les pantalles led i audiovisuals per a Smart City 2022

llogar pantalla led barcelona smart city 2022

Durant el mes de novembre tindrà lloc en Fira de Barcelona, Gran Via, l’esdeveniment Smart City 2022. Aquest esdeveniment és un dels principals esdeveniments corporatius que se celebren a Barcelona. El Smart City Expo World Congress és l’esdeveniment més gran sobre les ciutats intel·ligents a escala mundial. En l’esdeveniment es reuneixen els líders de les empreses, organitzacions i governs més innovadors.

Any rere any aconsegueix atreure a un gran nombre de visitants que desitgen conèixer les novetats del sector a Fira de Barcelona. Per aquest motiu, és essencial aconseguir impactar en aquest esdeveniment i fer destacar la seva marca sobre la competència present. Com a especialistes en el lloguer de pantalles per a esdeveniments, volem exposar els avantatges i beneficis de les pantalles led i altres audiovisuals per al Smart City 2022.

Lloguer de pantalles led i audiovisuals per a Smart City 2022

Lloguer de pantalles led

El lloguer de pantalles led és un dels principals lloguers sol·licitats pels clients participants en esdeveniments. Ja que l’estructura de les pantalles led permet el desenvolupament de grans pantalles led per a esdeveniments.

Mitjançant la unió de mòduls led de 0.5 cm x 0.5 cm o 1 m x 0.5 cm podem desenvolupar la pantalla led en la grandària que desitgi cada client. Podent dur a terme des de petites pantalles led fins a grans pantalles led, com les pantalles de 6.5 m x 3.5 m.

La seva fàcil instal·lació i muntatge fa que siguin les pantalles ideals per al desenvolupament de grans pantalles en esdeveniments corporatius. Ja que ens permeten adequar-nos als curts període de muntatge dels recintes firals, alhora, que despleguem pantalles de gran format.

La presència de les pantalles led són utilitzades, en moltes ocasions, per a fer arribar la informació de la marca a gran part dels visitants. Situades en la part de l’estand adequada farà que la seva informació pugui ser vista per gran part dels visitants del Smart City 2022.

Lloguer de televisors per a Smart City 2022

Una altra manera d’aconseguir impactar en el Smart City 2022 és mitjançant el lloguer de televisors per a esdeveniments. Comptem amb una àmplia varietat de televisors en lloguer, amb grandàries de 32″, 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″, 75″ i 85″ en 4k, i de 80″ en FHD.

Gràcies a aquesta àmplia varietat podrà mostrar la seva informació mitjançant televisors per a llogar en la grandària que desitgi. Són un recurs molt fet servir per a mostrar la informació de la marca dins de l’estand. Ja que milloren la comunicació de la informació respecte a la publicitat estàtica.

Lloguer d’estructura truss

Finalment, dins del nostre apartat de catàleg d’audiovisuals comptem amb estructura truss quadrada i estructura truss circular. Aquestes estructures truss són ideals per a crear espais efímers com els necessaris en fires, congressos, exposicions… Ja que permeten crear espais efímers de gran robustesa i capacitat de càrrega.

SB Service, com a especialistes en el lloguer de dispositius tàctils, pantalles led, televisors i estructura truss per a esdeveniments, oferim els nostres serveis per a esdeveniments com Smart City 2022. Celebrats en ciutats com Barcelona, València, Girona, Tarragona, Lleida, Manresa, Terrassa… No dubti a contactar amb nosaltres si desitja comptar amb el lloguer de dispositius tàctils o audiovisuals per a la seva participació en fires, congressos, salons, exposicions… I visiti el nostre Instagram o YouTube per a observar algun dels nostres muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.