Quins beneficis ofereixen les pantalles led per a esdeveniments?

pantalla led esdeveniments lloguer barcelona

El lloguer de pantalles led per a esdeveniments, fires, concerts, congressos, exposicions… És un sector que any rere any continua creixent. Sent sud presencia cada vegada més comuns en tota mena d’esdeveniments. Com a especialistes en el seu lloguer, coneixem els beneficis que ofereix el seu lloguer per a les marques que opten per comptar amb elles. En el post actual exposarem els principals beneficis de tenir pantalles led per a esdeveniments.

Beneficis del lloguer de pantalles led per a esdeveniments

  • Vistes per tots els assistents

La gran grandària de les pantalles led per a esdeveniments aconsegueixen que siguin vistes per tots els assistents, convidats o visitants de l’esdeveniment. Aconseguint que la informació de la marca participant o de l’esdeveniment sigui vista per un major nombre d’assistents.

  • Gran impacte visual

Un altre benefici del lloguer de pantalles led per a esdeveniments és la seva gran capacitat d’impacte visual. Aconseguint millorar la capacitat d’impacte de l’estand i de l’empresa participant. Que gràcies a la presència de les pantalles led aconsegueixen impactar més i de manera més efectiva en els esdeveniments corporatius.

  • Esdeveniment més atractiu

Gràcies a la presència en l’esdeveniment de les pantalles led s’aconsegueix crear un espai més atractiu. Que aconsegueix mostrar de manera més efectiva la informació comercial de la marca o els esdeveniments de l’esdeveniment. Millorant l’experiència dels visitants.

  • Major visibilitat

En millorar la capacitat d’impactar de les marques participants en l’esdeveniment, també, aconseguirà millorar la seva visibilitat. Aconseguint que el missatge i serveis de la marca arribi a un major nombre de visitants. Millorant els resultats de la mateixa per la seva participació en l’esdeveniment.

  • Gran versatilitat

Les pantalles led, gràcies a la seva estructura modular, permet crear pantalles de diferent grandària i forma. Adequant-se fàcilment a les necessitats de cada client. Podent desenvolupar pantalles led gegants en curts períodes de muntatge. Està gran versatilitat fa que siguin ideals per a esdeveniments de curta durada.

  • Canvis de contingut

En ser pantalles de publicitat dinàmica permeten que les marques puguin fer canvis de contingut en qualsevol moment. Podent adequar el contingut al públic present, hora del dia, moment de l’esdeveniment… Les marques podran realitzar tots els canvis de continguts que desitgin en temps real. Mostrant informació rellevant i dinàmica durant tot l’esdeveniment.

La presència de les pantalles led permet portar a un nivell superior la capacitat visual de la marca. Oferint el lloguer de pantalles led per a esdeveniments un gran nombre de beneficis. Sent ideals per al seu ús en fires comercials, congressos, exposicions… Gràcies als nostres anys d’experiència podem oferir un servei personalitzat a cada client. Creant i instal·lant la pantalla led que s’adeqüi a les seves necessitats, pressupostos i lloc d’instal·lació.

Servei de lloguer de pantalles led per a esdeveniments

SB Service disposem de pantalles led gegants, tant pantalles led d’exterior com pantalles led d’interior. Podent ser instal·lades en tota mena d’esdeveniments celebrats a Barcelona, Madrid, Girona, València, Saragossa, Tarragona, Lleida… A més, de pantalles led, comptem amb televisors, estructura truss, tòtems tàctils, quioscos multimèdia, tàctil en forma de telèfon intel·ligent, taules tàctils, pantalles tàctils… Si desitja disposar de pantalles led d’alta qualitat per als seus esdeveniments, no dubti a contactar amb nosaltres. Visiti el nostre Instagram, YouTube i Facebook per a observar algun dels nostres muntatges per a esdeveniments comercials.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.