Pantalles led circulars: avantatges respecte a les pantalles led planes

pantalla led circular lloguer

Les pantalles led circulars ofereixen una sèrie d’avantatges respecte a les pantalles led planes. Com a especialistes tant en el lloguer de pantalles led planes com en el lloguer de pantalles led en forma circular, coneixem bé els avantatges i beneficis que ofereix el seu ús en esdeveniments corporatius. En el post actual volem exposar que beneficis ofereix el lloguer de pantalles led circulars respecte a les pantalles led planes.

Avantatges de les pantalles led circulars respecte a les pantalles led planes

  • Atracció visual única: Les pantalles led circulars són distintives. Aconseguint cridar l’atenció del públic d’una manera única. La seva forma circular destaca en entorns on les pantalles led planes ja no són tan cridaneres a causa de la seva alta presència.
  • Visibilitat des de múltiples angles: la forma circular d’aquestes pantalles led fa que puguin ser vistes des de múltiples angles. Sense perdre visibilitat. Aquest fet és especialment útil en entorns com a fires, congressos, exposicions… On el públic se situa en diferents direccions respecte a la pantalla.
  • Altura: en haver de situar-se en altura, les pantalles led circulars podran ser vistes per un major nombre de presents que la majoria de les pantalles led planes.
  • Menor risc d’obstruccions visuals: la forma circular d’aquestes pantalles led aconsegueix mitigar el risc d’obstruccions visuals. Assolint que la informació de la marca arribi a un major nombre de presents que amb les pantalles led planes. En les quals és més possible que existeixin obstruccions visuals.
  • Impacte estètic: Les pantalles LED en forma circular poden agregar un element estètic distintiu a un espai, contribuint a la creació d’ambients moderns i futuristes. A més, en ser menor la seva presència en esdeveniments corporatius fa que impactin més que les pantalles led planes.
  • Experiència immersiva: En aplicacions específiques com a entorns d’entreteniment o exhibicions interactives, les pantalles LED circulessis poden proporcionar una experiència més immersiva i envolupant per al públic.
  • Flexibilitat de contingut: el desenvolupament del contingut que es presentarà en les pantalles led circulars pot ser un desafiament a escala de disseny de contingut, però, aquest ofereix l’oportunitat de crear nou contingut visual més envolupant i cridaner. Que aconsegueixen fer destacar la marca en comparació amb les pantalles planes tradicionals.

En resum, les pantalles LED en forma circular ofereixen una combinació única de disseny, visibilitat i versatilitat que pot ser especialment beneficiosa en entorns on es busca una presentació visual impactant i distintiva. Aconseguint un major impacte que les pantalles led planes. Fins i tot comptant amb els avantatges exposats, també, compten amb alguns desavantatges respecte a les pantalles led planes. Ja que les pantalles led circulars han de ser instal·lades en altura i no poden ser instal·lades en parets. Això fa que siguin menys versàtils que les pantalles led planes.

Proveïdors d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments

SB Service som proveïdors de pantalles led circulars i planes per a esdeveniments corporatius. Però, a més, comptem amb televisors, estructura truss, tòtems tàctils, quioscos tàctils multimèdia, en forma de telèfon intel·ligent i pantalles tàctils. Diverses maneres d’impactar i atreure l’atenció dels presents en fires, congressos, salons, exposicions… Celebrats a Barcelona, Madrid, Lleida, Saragossa, Bilbao, Màlaga, València, Girona… Si desitja comptar amb alguna d’aquestes maneres d’impactar en esdeveniments corporatius, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís de les nostres tarifes i serveis de lloguer. Visiti el nostre Instagram, Facebook o YouTube.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.