Pantalles led en cub: una forma única d’impactar

lloguer pantalles led cub

Com a especialistes en el lloguer de pantalles led per a esdeveniments el nostre objectiu és cobrir les necessitats dels nostres clients. I per a aconseguir el mateix anem incorporant noves novetats al nostre ampli catàleg de pantalles led per a llogar. Sent la nostra última incorporació de les pantalles led en cub. Aquestes pantalles led destaquen per la seva forma única i cridanera. A continuació, exposem les que són les pantalles led en cub, que característiques tenen i com aconsegueixen fer destacar a la marca en els esdeveniments on les utilitzen.

Què són les pantalles led en cub?

Les pantalles led en cub són una variant de les pantalles led planes. Aquests tipus de pantalles led es dissenyen en una forma tridimensional, aconseguint una forma similar a una estructura cúbica. Poden ser desenvolupades totes les seves parts o només algunes d’aquestes. Creant pantalles led en cantonada.

Característiques de les pantalles led en cub

  • Especificacions tècniques

En el cas de les nostres pantalles led per a desenvolupar estructures en forma cúbica es componen per mòduls led de p.p. 2.8 de grandària 0,5 x 0,5 m. Aquestes característiques permeten oferir una imatge d’alta qualitat. En estar els píxels pitch molt pròxims entre ells.

  • Forma i grandària de les pantalles led en cub

Aquestes pantalles led poden variar tant en grandària com en forma. Podent desenvolupar models petits fins a estructures més grans segons les necessitats de cada client i lloc de col·locació. Gràcies a la seva estructura, formada per la unió de mòduls leds, permet desenvolupar la grandària i forma que desitgi cada client.

A més, podran crear cubs complets, amb tots els seus costats, o només amb alguns dels seus costats. Creant pantalles led en cantonada. Com pot observar la seva estructura modular permet una gran flexibilitat per a crear la forma, grandària i configuració que necessiti segons les necessitats específiques de cada esdeveniment, projectes i lloc de col·locació.

Com fan destacar les pantalles led en cub?

Sent una forma única i cridanera d’aconseguir cridar l’atenció dels presents. Gràcies a poder mostrar la informació en diverses direccions, cosa que farà que arribi a un major nombre de persones. La seva forma les fa destacar sobre les pantalles led planes, cada vegada més comunes en fires, congressos, esdeveniments corporatius, esportius…

En resum, les pantalles led en forma de dau o en cantonada són una manera diferent, innovadora i cridanera de mostrar el contingut de la marca. Millorant l’experiència visual del públic i aconseguint captar l’atenció d’un major nombre de presents.

 lloguer pantalles led cub  pantalla led cantonada 2.8

Pantalles led en forma de cub per a llogar per a esdeveniments

SB Service som especialistes en el lloguer de pantalles led, audiovisuals i interactius tàctils. Comptem amb pantalles led planes i circulars d’interior i exterior, estructura truss, televisors, tòtems tàctils, quioscos tàctils, taules tàctils i pantalles tàctils. Si desitja impactar amb la seva presència en esdeveniments corporatius mitjançant els nostres audiovisuals i interactius tàctils, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem sense compromís de les nostres tarifes i serveis. Segueixi’ns en Instagram, Facebook o YouTube per a observar els nostres muntatges per a esdeveniments.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.