Escenaris amb pantalles led per a impactar

Pantalles LED exterior escenaris

El lloguer de pantalles led per a l’ús en escenaris és cada vegada més comú, gràcies al seu gran poder d’impacte en els presents en tota mena d’esdeveniments. L’impacte visual és essencial per a aconseguir que l’esdeveniment celebrat sigui un gran èxit. I tots els presents puguin gaudir i observar el que succeeix en l’escenari, de manera clara.

Per què llogar una pantalla led per a escenaris?

Adaptabilitat

Les pantalles led s’adeqüen a les necessitats de cada tipus d’escenari i esdeveniment que es desenvolupi. Podent crear la pantalla led en la grandària que desitgi. D’aquesta manera, la grandària de la pantalla led s’adequa a les necessitats i grandària de l’escenari on serà utilitzada.

Ràpida instal·lació

A més de la seva gran versatilitat en la grandària, també, tenen el benefici de desenvolupar-se de manera ràpida la seva instal·lació. La seva estructura, composta per la unió de diversos mòduls leds, permeten que la seva instal·lació sigui ràpida. Desplegant grans pantalles gegants de led per a impactar en grans esdeveniments multitudinaris.

Major visibilitat

Gràcies a la presència de les pantalles leds en escenaris per a desenvolupar concerts, gal·les, premis, presentacions, promocions, congressos… Multitudinaris, són essencials per a aconseguir que el que succeeixi en l’escenari aconsegueixi arribar a tots els presents. Brindarà als presents

Reproducció en viu

La tecnologia emprada en les pantalles led permeten poder retransmetre en directe el que succeeix en l’escenari. Mostrant a l’audiència present en esdeveniments multitudinaris la informació de l’escenari en una pantalla led gegant.

SB Service, com a especialistes en el lloguer de pantalles led gegants i dispositius tàctils per a esdeveniments, oferim el lloguer de pantalles led per a escenaris i tota mena d’esdeveniments. Celebrats a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Manresa, Terrassa… A més, comptem amb el lloguer de televisions, estructura truss, tòtems tàctils, quioscos digitals tàctils, pantalles tàctils i en tàctils en forma de telèfon intel·ligent gegant.

Si desitja impactar en els seus esdeveniments multitudinaris, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. Visiti el nostre Instagram i YouTube podrà observar els nostres últims muntatges.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.