Pantalles led per a esdeveniments: Com és el seu disseny?

lloguer pantalles esdeveniments barcelona

En el post actual, com a especialistes en el lloguer de pantalles led per a esdeveniments, volem exposar que aspectes es tenen en compte a l’hora de dissenyar la pantalla led adequada per a cada esdeveniment on seran utilitzades.

Com es dissenyen les pantalles led per a esdeveniments?

La composició modular de les pantalles led permet crear multitud de grandàries mitjançant la unió de mòduls led de 50x50cm o de 50×100 cm. Mitjançant la unió d’aquests mòduls led es pot crear la grandària desitjada per cada client. Adequant-se a les necessitats de l’espai on se situarà la pantalla led, a la distància on se situaran els presents i el pressupost dels organitzadors.

A l’hora de dissenyar la pantalla led adequada per a cada esdeveniment s’hauran de tenir en compte aquestes necessitats. Un element essencial és aconseguir una pantalla led amb la proporcionalitat correcta perquè resulti adequada a escala estètica. En l’actualitat la proporció estàndard de la majoria de les pantalles és el format 16:9, sent el format més utilitzat en dissenyar la grandària i forma de les pantalles led.

Quina és la grandària adequada?

La grandària de la pantalla led adequada vindrà determinat per la distància a la qual se situaran els assistents a l’esdeveniment. També, de l’espai disponible en el lloc on seran situades. Contra més lluny estiguin els assistents de major grandària hauria de ser la grandària de la pantalla led. Per a aconseguir que tots els presents puguin veure la informació, vídeos, imatges… Que es mostrin en la pantalla.

Qualitat de la pantalla led

La qualitat de la pantalla led, també, vindrà determinada per la distància a la qual se situarà l’audiència present. Contra més a prop estiguin els presents millor hauria de ser la qualitat de la pantalla. Necessitant que qualitats superiors, com les pantalles 2.8 p.p. o 2.6 p.p., per a aconseguir la qualitat d’imatge adequada.

Formes de les pantalles led

El disseny de les pantalles led podrà ser corb, pla o en cantonada. Ja que, actualment, existeixen pantalles led corbes, pantalles led planes i en cantonada. Podent dissenyar pantalles led més cridaneres, modernes i atraients per a esdeveniments. Sent les pantalles led corbes i en cantonada les opcions més noves per a impactar en esdeveniments corporatius.

La gran versatilitat oferta per les pantalles led, gràcies a la seva composició realitzada mitjançant la unió de mòduls led, fan que siguin les pantalles més demandes per a esdeveniments corporatius, d’empresa, esportius… Permetent crear grans pantalles on mostrar la seva informació, imatges, vídeos… en tota mena d’esdeveniments. Fent arribar la informació, gràcies al desenvolupament de pantalles gegants, a tot el públic present.

Lloguer de pantalles led per a esdeveniments, fires, congressos…

SB Service som especialistes en el lloguer de pantalles led per a esdeveniments, congressos, fires… A Barcelona, també, a Madrid, València, Bilbao, Saragossa… A més, comptem amb estructura truss i pantalles tàctils per a esdeveniments. Gràcies al nostre ampli catàleg podrà disposar d’una manera única i cridanera de destacar en els seus esdeveniments.

Contacti amb nosaltres, l’informarem de les nostres tarifes i serveis de lloguer d’audiovisuals per a esdeveniments. Visiti el nostre Instagram, Facebook, Linkedin i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges de pantalles led i interactius per a esdeveniments.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.