Pantalles led per a esdeveniments de desembre a Barcelona i Lió

lloguer pantalla gran barcelona

En aquest últim post de l’any 2023 volem exposar dos grans treballs realitzats en aquest últim mes de desembre. Mostrarem els muntatges realitzats per al campionat de Pole Dansi celebrat a Barcelona i per a la fira Paysalia de Lió.

Muntatges pantalles led a Barcelona i Lió

Pantalla led per a World Pole Art Championships 2023, Barcelona

El primer gran muntatge realitzat per la nostra empresa, SB Service, de pantalla led que volem mostrar és la pantalla led 6x3m 3.9 p.p. de per a per a World Pole Art Championships 2023, Barcelona. L’esdeveniment internacional va tenir lloc els dies 9 i 10 de desembre a Barcelona. Un esdeveniment únic que va reunir els principals professionals del pole dansi. Per a aquest muntatge ens encarreguem, a més, del muntatge de la pantalla led de gran format, del muntatge de l’estructura truss quadrada. Deguérem desenvolupar una gran estructura truss on els professionals van desenvolupar la seva presentació.

lloguer pantalla gran barcelona

Pantalles led per a Paysalia Lió 2023

El segon gran muntatge de pantalles led que realitzem va ser per a la fira Paysalia 2023. Aquest esdeveniment se celebro a Lió del 5 al 7 de desembre. En aquest esdeveniment desenvolupem dues pantalles led. La primera pantalla led 3.5 x 2 p.p. 2.8 d’i la segona pantalla led 2.5 x 2 m p.p. 2.8. A més, del muntatge d’aquestes dues pantalles led de gran format, lloguem un quiosc tàctil i una televisió per al mateix esdeveniment.pantalles led barcelonaa  lloguer pantalla led barcelona

Com hem vist en el post actual la nostra empresa compta amb manera diferents i cridaneres per a transmetre la informació de la marca o de l’esdeveniment. Si desitja comptar amb aquestes maneres, no dubti a contactar-nos, l’informarem de les nostres tarifes i serveis per al lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils, com les pantalles led, a Barcelona, Saragossa, Madrid, València, Bilbao…

Comptem amb un ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per al lloguer en esdeveniments. En l’apartat d’audiovisuals comptem amb pantalles led, televisions i estructura truss. I en l’apartat d’interactius tàctils comptem amb tòtems tàctils, tòtems tàctils d’exterior, quioscos multimèdia tàctils, pantalles tàctils, dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent i taules tàctils. Visiti el nostre Instagram, Facebook, YouTube o LinkedIn per a observar algun dels nostres muntatges amb els nostres interactius i audiovisuals. Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i serveis.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.