Pantalles led per a esdeveniments: Tecnologia avançada per a impactar

pantalles led barcelona

Els esdeveniments corporatius, fires i congressos són espais on, cada vegada més, es reuneixen una gran quantitat d’empreses expositores i visitants en grans recintes firals. En ser reunions multitudinàries, destacar en elles és difícil. Però, essencial per a les marques expositores. Sent un dels principals objectius, destacar i atreure el major nombre de visitants possibles. Sent els recursos audiovisuals un dels elements disponibles que poden utilitzar les marques per a aconseguir els seus objectius. Com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals, coneixem la capacitat d’impactes d’aquests. Però, en el post actual, volem destacar la capacitat d’impactar de les pantalles led per a esdeveniments. A més, exposarem que són les pantalles led, que característiques tenen i com aconsegueixen impactar gràcies a la seva tecnologia avançada.

Què són i quines característiques tenen les pantalles led per a esdeveniments?

Les pantalles led són pantalles de gran format formades mitjançant la unió de mòduls led de grandària 0.5 x 0.5 o 0.5 x 1 m. Podent crear pantalles led de diferents grandàries i formes. Adequant-se fàcilment a les necessitats i pressupostos de cada client i esdeveniment. Actualment, existeixen pantalles led d’interior i d’exterior, tant planes com circulars de diverses qualitats. La qualitat de les pantalles led ve determinada per la proximitat entre els píxels d’aquesta. Contra menor sigui la separació dels píxels major qualitat d’imatge. Sent les més comunes les pantalles led de 3.9 p.p, 2.8 p.p i 2.6 p.p.

Les pantalles led poden ser instal·lades en paret o en estructura truss. Això permet que puguin ser instal·lades en qualsevol espai. Oferint una gran versatilitat per a poder ser incloses, fàcilment, en el disseny d’estands per a esdeveniments corporatius.

Per què aconsegueixen impactar?

Com altres recursos audiovisuals, les pantalles led per a esdeveniments aconsegueixen impactar gràcies a mostrar contingut de manera dinàmica de la marca. Però, estàs, aconsegueixen un major poder d’impacte que uns altres audiovisuals com els televisors, gràcies a la seva gran grandària.

Les pantalles led, en moltes ocasions, són utilitzades per a crear la paret posterior de l’estand, creant una escenografia potent i cridanera. En elles podrà mostrar contingut dinàmic, que podrà anar canviant segons les necessitats de cada client. A més, podran ser fetes servir per a mostrar esdeveniments en viu i aconseguir que els presents puguin veure tots els detalls d’aquest.

Gràcies a la presència de les pantalles led els expositors aconseguiran cridar l’atenció dels presents. Fent arribar la informació de la marca a un major nombre de presents. Aconseguint que la seva presència en l’esdeveniment corporatiu sigui més rendible per a la marca.

Lloguer de pantalles led per a esdeveniments, fires i congressos

SB Service comptem amb diferents tipus de pantalles led per a esdeveniments a Barcelona, Madrid, Bilbao, València, Saragossa… Creant diferents formes i grandàries. Aquesta varietat fa que siguin ideals per a mostrar informació de manera impactant en tota mena d’esdeveniments, congressos, fires, concerts…

A més, disposem de televisors, tòtems o opis tàctils, pantalles tàctils, quioscos multimèdia, estructura truss… Aquesta varietat ens permet adequar-nos a les necessitats de cada client. Si desitja comptar amb els nostres audiovisuals o interactius tàctils de gran format no dubti a contactar amb nosaltres. I visiti el nostre Instagram, Facebook o YouTube per a observar algun dels nostres muntatges.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.