Tipus i característiques de pantalles led per a esdeveniments

lloguer pantalles led esdeveniments

Les pantalles led per a esdeveniments per les seves característiques és un dels elements audiovisuals més demandats. La possibilitat de crear grans pantalles led gegants permet a les marques fer arribar la seva informació a la majoria dels visitants en fires, congressos, salons, exposicions… En el post actual, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils, volem exposar les característiques de les pantalles led i que tipus existeixen.

Característiques de pantalles led per a esdeveniments

Les pantalles led es formen mitjançant la unió de mòduls led de 0.5 m x 0.5 m o 0.5 x 1m. La seva unió permet crear pantalles led gegants. Adequant-se a les necessitats de cada client, tipus d’esdeveniment i lloc de col·locació. En poder desenvolupar la pantalla led de la grandària que desitgi les marques podran comptar amb pantalles de gran format. Des de pantalles led petites, de 1.5×2 m, fins a grans pantalles led, com les pantalles de 5x8m.

La qualitat de les pantalles led es calcula segons la distància entre píxel pitch. La nostra empresa disposa de pantalles led de qualitat 2.8 p.p i 3.9 p.p.. En el mercat existeixen altres qualitats, des de píxel pitch 2 mm fins a 10 mm. Contra menor sigui el píxel pitch de la pantalla led millor serà la seva resolució. L’oferta per la nostra empresa és la resolució més comuna.

La resolució adequada per a la pantalla led utilitzada en esdeveniments vindrà determinada segons la distància a la qual estaran els visitants. Contra menor sigui la distància dels visitants millor haurà de ser la seva resolució.

Una altra característica important de les pantalles led és la lluminositat d’aquestes. Aquesta lluminositat es mesura per la llum emesa per cada 1 m2 de pantalla led. Segons el nivell de lluminositat les pantalles led podran ser fetes servir en interiors o exteriors.

Tipus de pantalles led

  • Pantalles led d’interior

Les pantalles led d’interior són les més comunes en fires, congressos, exposicions… I qualsevol mena d’esdeveniment corporatiu, ja que la majoria són celebrats en recintes interiors. Aquests tipus de pantalles poden ser de menor lluminositat que les pantalles led d’exterior. I segons el lloc de col·locació respecte als visitants es podrà optar per una mena de resolució i un altre. Les característiques necessàries de la pantalla led que s’hagi de fer servir augmentarà més o menys el pressupost d’aquestes.

  • Pantalles led d’exterior

Un dels tipus de pantalles led d’interior que existeix són les pantalles led d’exterior. La lluminositat de les pantalles led d’exterior és més alta que la de les pantalles led d’interior. Ja que aquest tipus de pantalla ha de poder mostrar una imatge d’alta qualitat davant el sol directe. La lluminositat de les pantalles led d’exterior ha de ser superior als 5.000 nits.

A més, de comptar amb l’índex de protecció necessari per a fer front el vent, la pluja, la humitat… Aquest fet fa que les pantalles led d’exterior hagi d’IP65. Permetent l’ús de la mateixa davant qualsevol inclemència meteorològica. Les característiques de les pantalles led d’exterior fa que siguin ideals per a concerts, esdeveniments esportius, esdeveniments d’empresa…

Beneficis de comptar amb pantalles led en esdeveniments corporatius?

Les característiques i l’adaptabilitat de les pantalles led a les necessitats de cada lloc de col·locació han fet que les pantalles led siguin un dels elements publicitaris més demandats per al seu ús en congressos, fires, esdeveniments, concerts… Per a crear pantalles led gegants que permeten a les marques fer arribar la seva informació a la majoria dels presents.

L’ús de les pantalles led permetrà a les empreses millorar els seus resultats en esdeveniments corporatius, aconseguint que la seva presència sigui un èxit comercial. En elles les marques podran reproduir imatges i vídeos d’alta resolució. En pantalles de major grandària que les tradicionals televisions.

Un altre benefici és la facilitat de transport i muntatge de les pantalles led, tant d’interior com d’exterior. Es podran desenvolupar pantalles gegants en curts períodes de temps. Això és ideal per a esdeveniments corporatius. Permetent als participants en fires i congressos mostrar la seva informació en pantalles gegants i impactar amb la seva participació.

Lloguer de pantalles led a Barcelona, Lleida, Valencia, Girona, Castelló…

SB Service oferim el lloguer de pantalles led i altres audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments, fires, congressos, concerts, escenaris, esdeveniments esportius… A Barcelona, Tarragona, Lleida, Valencia, Girona… Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i serveis. Visiti el nostre Instagram, Facebook o YouTube per a observar els nostres últims muntatges amb interactius i audiovisuals.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.