Beneficis de l’ús de pantalles led d’exterior per a esdeveniments

Lloguer Pantalles Led exterior Barcelona

Les marques que es presenten en esdeveniments corporatius o les empreses que organitzen esdeveniments en l’exterior saben que és important comptar amb un amanera impactant i cridanera de mostrar la seva informació i missatges corporatius. En l’actualitat existeixen diverses maneres d’impactar i transmetre els missatges corporatius i la informació de l’esdeveniment, com poden ser els dispositius tàctils de gran format, les televisions de grans dimensions, il·luminació… Dins d’aquests elements destaquen les pantalles led d’exterior. Que permeten a les marques i organitzadors d’esdeveniments fer arribar el seu missatge en esdeveniments celebrats en l’exterior.

Com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils de gran format, volem exposar en el post actual els beneficis que ofereixen aquests tipus de pantalles i com fan arribar el missatge de la seva marca a tots els presents en esdeveniments celebrats en l’exterior.

Per què comptar amb pantalles led d’exterior en els seus esdeveniments?

Les característiques de les pantalles led d’exterior fan que siguin ideals per a concerts, escenaris, festes majors, fires, congressos, salons, esdeveniments esportius, esdeveniments d’empresa… El seu ús permetrà que la informació mostrada en les mateixes arribi a tots els presents.

Aquestes pantalles són pantalles led que es conformen mitjançant la unió de mòduls de led. Permetent crear la grandària de pantalla que desitgi cada client. Les pantalles d’exterior compten amb píxel pitch de 3.91, oferint una imatge d’alta qualitat. Les nostres pantalles led d’exterior disposen de mòduls led de 0.5 x 0.5 m o de 0.5 x 1m. Oferint una gran versatilitat de grandàries i formes.

A més, d’aquestes característiques, les pantalles led d’exterior disposen de un índex de protecció IP65. Permetent que puguin ser utilitzades en l’exterior suportant tota mena d’inclemències meteorològiques. Com a pluja, sol directe, humitat, vent… Permetent mostrar una imatge d’alta qualitat que impacti als presents. Aconseguint que el seu missatge sigui vist per tots els presents en concerts, gal·les, premis, esdeveniments esportius, d’empresa…

Com hem observat, comptar amb aquests tipus de pantalles ofereix múltiples avantatges a les empreses que opten pel seu lloguer. Ja que permetran a les empreses mostrar la seva informació o missatges en pantalles de gran format amb alta qualitat. Aconseguint que arribi encara major nombre de presents que els missatges mostrats mitjançant publicitat tradicional.

Lloguer de pantalles de gran format per a esdeveniments

SB Service oferim el lloguer de pantalles led d’exterior per a esdeveniments de Barcelona, Tarragona, Lleida, Madrid, Saragossa, Castelló, València, Girona… Amb els quals podrà destacar i impressionar en els esdeveniments celebrats en l’exterior. Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes de lloguer pantalles led d’exterior. També, de pantalles led d’interior, televisors, tòtems tàctils, quioscos digitals tàctils, taules tàctils, pantalles tàctils…

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.