Esdeveniments en l’exterior: impactar amb pantalles led d’exterior

Pantalles led exterior barcelona

Per als esdeveniments celebrats en l’exterior, sobretot els multitudinaris o en els quals el públic o assistents se situen lluny, és cada més comú el lloguer de pantalles led d’exterior. Que compten amb una sèrie d’avantatges respecte a les pantalles led d’interior per al seu ús en exterior.

Beneficis de les pantalles led d’exterior per a esdeveniments d’exterior

Condicions climàtiques adverses

Les pantalles led d’exterior compten amb una qualitat de tecnologia Led dissenyada i pensada per a poder fer front a tots els tipus de condicions climàtiques. Donis de la pluja, el vent, la humitat, la calor, sol… podent ser utilitzades davant qualsevol mena de meteorologia. Assegurant-se que al llarg de l’esdeveniment la pantalla led li oferirà una qualitat d’imatge espectacular.

Major lluminositat

En comparació amb les pantalles led d’interior compten amb una major lluminositat. Aconseguint que la seva imatge continuï sent visible per tot el públic present, sense dificultats. Encara quan li toca el sol directe. D’aquesta manera, els presents podran conèixer la seva informació en tot moment de l’esdeveniment.

Grans pantalles led

Com les pantalles led d’interior, gràcies a la seva estructura, conformada per mòduls led de 0.5 x 0.5m o 0.5 x 1m, permet crear pantalles gegants led d’exterior. Podent desenvolupar la grandària de pantalla led d’exterior que necessiti cada client, tipus d’esdeveniment i informació a mostrar.

Aquestes característiques i avantatges fan que siguin ideals per a esdeveniments a l’aire lliure, façanes d’edificis, instal·lacions esportives, hotels, centres comercials… Adequant-se a les necessitats de cada tipus d’esdeveniment o lloc de col·locació. Mitjançant la seva presència podrà mostrar esdeveniments en directe, vídeos i imatges publicitaris, informació turística, meteorològica…

SB Service comptem amb àmplia varietat de led Wall d’exterior i interior. També comptem amb televisions, estructura truss, il·luminació, tòtems tàctils, tòtems exterior tàctils, quioscos digitals tàctils, taules tàctils i pantalles tàctils. Si desitja comptar amb algun dels nostres audiovisuals i interactius tàctils, no dubti a contactar amb nosaltres, l’assessorarem sense compromís del nostre servei de lloguer i tarifes. Visiti el nostre Instagram o YouTube, per a observar algun dels nostres muntatges en fires, congressos, salons, concerts, esdeveniments…

 

Posicionament SEU desenvolupat per PosicionandoT.