Característiques i usos de les pantalles led exteriors per a esdeveniments d’estiu

pantalles led exteriors

En el post actual, com a especialistes en el lloguer de pantalles led per a esdeveniments, i en estar en temporada d’estiu, volem exposar que característiques tenen les pantalles led exteriors, que possibles usos tenen i perquè són ideals per a esdeveniments d’estiu.

Característiques de les pantalles led exteriors

Les pantalles led exteriors són pantalles de tecnologia avançada que poden ser utilitzades en l’exterior. Gràcies a ser pantalles led amb índex de protecció IP65. Poden ser utilitzades en l’exterior encara amb pluja, sol directe, vent… A més, són pantalles led que compten amb una major lluminositat i contrast. Oferint una qualitat d’imatge excel·lent a l’aire lliure. Podent ser utilitzades durant el dia. Aconseguint mostrar als presents els vídeos i imatges en alta qualitat i nitidesa.

Les pantalles led exteriors, com les pantalles led d’interior, són pantalles versàtils. Ja que es formen mitjançant la unió de mòduls led de 50×50 cm o 50×100 cm. Permetent crear tota mena de grandàries. Des de pantalles led petites, com les pantalles led d’exterior de 3×2 m, fins a pantalles led gegants, com les pantalles led d’exterior de 5x7m.

Possibles usos de les pantalles led en exterior

Concerts i festivals

Un dels esdeveniments que més demanden el lloguer de pantalles led exteriors són els concerts i festivals. I aquests tipus d’esdeveniments són molt celebrats a l’aire lliure en l’època d’estiu. Sent les pantalles led d’exterior molt utilitzades per a fer arribar el que succeeix en l’escenari a tots els presents.

Esdeveniments d’empreses

Un altre dels esdeveniments que sol·liciten més pantalles led exteriors són els esdeveniments d’empreses. Aquests celebrats a l’aire lliure a l’estiu aprofitant el bon temps. En aquests esdeveniments les pantalles led d’exterior és utilitzada per a mostrar l’esdeveniment i imatges i vídeos de l’empresa.

Casaments i festes familiars

També, a l’estiu, són molt celebrades en l’exterior casaments i altres tipus de festes familiars. En aquests tipus d’esdeveniments les pantalles led són utilitzades per a mostrar vídeos i imatges familiars. O per a qualsevol altra activitat que necessiti mostrar una imatge de gran grandària i alta qualitat a l’aire lliure.

A més, les pantalles led exteriors són molt utilitzades per a realitzar la senyalització i publicitat a l’aire lliure. També, per a festes majors, esdeveniments esportius, esdeveniments polítics, acadèmics… Qualsevol mena d’esdeveniment celebrat a l’aire lliure que desitgi mostrar imatges i vídeos en alta qualitat i nitidesa sota el sol directe.

Lloguer de pantalles led exteriors a Barcelona, Madrid…

SB Service som especialistes en el lloguer de pantalles d’exteriors i interiors, tant planes com circulars, per a tota mena d’esdeveniments a Barcelona, Madrid, Bilbao, Saragossa, Girona, Lleida, València… A més, comptem amb televisors, estructura truss, tòtems tàctils, quioscos multimèdia, pantalles tàctils… Si desitja disposar de maneres amb una manera única d’impactar i cridar l’atenció dels presents en esdeveniments, no dubti a contactar amb nosaltres. Segueixi’ns en Instagram, Facebook i YouTube.

 

Posicionament SEO desenvolupat per PosicionandoT.