Pantalles led d’exteriors per a esdeveniments d’estiu

lloguer pantalles led exteriors barcelona

Les pantalles led per a exteriors són pantalles de gran format que permeten mostrar imatges, vídeos, publicitat… En esdeveniments celebrats en l’exterior. Sent resistents a la pluja, el vent, el fred, el sol directe… Les seves característiques fan que siguin els tipus de pantalles més utilitzades en esdeveniments celebrats a l’estiu.

Característiques de les pantalles led d’exteriors

  • Resistència

Una de les característiques més importants de les pantalles led d’exteriors és la seva resistència. Caracteritzades pel seu índex de protecció IP65. D’aquesta manera, poden ser instal·lades i emprades en l’exterior. Sent ideals per a esdeveniments celebrats a l’estiu. Permetent que la informació d’escenaris, imatges, vídeos… Arribi a tots els presents. Les pantalles led d’exterior són estanques, evitant que les inclemències meteorològiques puguin interferir en el seu bon funcionament.

  • Lluminositat

Una altra característica essencial de les pantalles led per a exteriors és la lluminositat més gran que les pantalles led d’interior. D’aquesta manera, podran ser fetes servir en l’exterior. Podent ser fetes servir amb sol directe. Oferint, igualment, una gran qualitat d’imatge. Aquesta característica fa que siguin ideals per a tota mena d’esdeveniments celebrats en l’exterior. Des de concerts, fins a esdeveniments esportius, d’empresa, festes majors, fires corporatives… La lluminositat més gran permet que el missatge pugui veure’s a la perfecció amb sol directe.

  • Fàcil instal·lació de les pantalles led d’exteriors

També, destaquen per ser pantalles que permeten una fàcil instal·lació de pantalles de gran format. Les pantalles led per a exteriors es conformen mitjançant la unió de mòduls led. Podent crear pantalles led de gran format. Aquesta característica permet que els organitzadors d’esdeveniments en l’exterior puguin comptar amb una pantalla de gran format, que permetrà que arribi la informació a tots els presents.

  • Major eficàcia

La publicitat, vídeos, imatges… Dinàmics aconsegueixen una major eficàcia i impacte en els presents. Per aquest motiu, l’ús i lloguer de pantalles led, tant d’exterior com d’interior, és cada vegada més comú. Ja que aconsegueixen un major impacte, aconseguint que la informació de l’esdeveniment arribi a un major nombre de presents.

Lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils

SB Service com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils oferim el nostre servei de lloguer a Barcelona, Castelló, Lleida, Girona, València, Tarragona… Comptem amb pantalles led, pantalles tàctils, estructura truss, quioscos tàctils, tòtem digital tàctil… Si desitja comptar algun dels nostres interactius o audiovisuals no dubti a contactar amb nosaltres. Visiti el nostre Instagram per a observar algun dels nostres últims muntatges.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.