Pantalles led per a fires de setembre a desembre a Valencia

lloguer pantalles led valencia

A partir del mes de setembre i fins al mes de desembre se celebraran a València i, sobretot, en el seu recinte ferial Feria de Valencia, se celebraran multitud d’esdeveniments corporatius multitudinaris. En els quals participaran una gran quantitat d’empreses. En aquests esdeveniments és essencial destacar sobre la competència present, que en la majoria de casos serà del mateix sector. I, en moltes ocasions, oferiran productes i serveis similars als de la seva marca.

Per a aconseguir aquest objectiu de destacar sobre la competència present en els esdeveniments corporatius en els quals participi la seva marca, sabem de la importància de comptar amb elements cridaners com són les pantalles led de gran format. Però, quins beneficis i característiques tenen aquestes pantalles led que les fan interessants per a la seva marca. En el post actual, com a especialistes en el lloguer de pantalles led a València, exposem les respostes a aquestes preguntes.

Característiques de les pantalles led per llogar a València

  • Resolució: la resolució de les pantalles led es determina segons la distància entre els leds d’aquesta. Segons on hàgim de col·locar la pantalla led i la distància amb els presents s’haurà d’optar per una resolució o una altra. Contra més a prop estiguin els visitants a l’esdeveniment, per una major qualitat de resolució de la pantalla gegant haurà de triar.
  • Lluentor: la lluentor de la pantalla led determinarà si és per al seu lloguer en esdeveniments celebrats en l’exterior o a l’interior. Per a esdeveniments celebrats en interiors, com la majoria d’esdeveniments corporatius, s’usen pantalles led d’interior que compten amb lluentors entre 600 i 800 nits. En el cas de les pantalles d’exterior compten amb majors nits per a aconseguir que puguin ser vistes amb sol directe.
  • Estructura: les pantalles leds per a esdeveniments es componen mitjançant la unió de mòduls led de 0.5 x 0.5 m o 0.5 x 1 m. Gràcies a aquesta estructura el seu muntatge és ràpid, podent crear grans pantalles per a esdeveniments, en un curt període de temps.
  • Varietat de formes i grandàries: està estructura permet desenvolupar les formes i grandàries que necessiti cada client, tipus d’esdeveniment i estand o lloc de col·locació. Podrà comptar amb pantalles gegants per a la seva participació en esdeveniments corporatius.
  • Escalador d’imatge: aquesta tecnologia compta amb diverses entrades de vídeo. Que permeten escalar la imatge des del format en què és desenvolupada al format de la pantalla led. D’aquesta manera, podrà mostrar una imatge completa en la pantalla led o dividir la pantalla en diverses zones per a mostrar diverses imatges.

Beneficis del lloguer de pantalles gegants per a esdeveniments

Gràcies a la presència de les pantalles led gegants podrà fer que la informació de la seva marca arribi a un major nombre de visitants en esdeveniments corporatius. Ja que la seva gran grandària permet mostrar imatges i vídeos promocionals que faran que siguin vists per assistents que estiguin més lluny del seu estand. Aconseguint que un major nombre d’assistents s’aproximin al seu estand. I, d’aquesta manera, augmentaran les seves probabilitats d’aconseguir nous clients i vendes per a la seva marca.

Si desitja comptar amb una manera impactant de comunicar la seva informació en esdeveniments corporatius, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem sobre les nostres tarifes i servei de lloguer de pantalles leds per a esdeveniments a València. En el nostre YouTube i Instagram podrà conèixer els nostres últims muntatges mitjançant pantalles leds i altres elements audiovisuals i interactius tàctils.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.