Quins beneficis ofereixen les pantalles led gegants a la seva comunicació?

pantalles led gegants barcelona

L’ús de pantalles led gegants per a esdeveniments, congressos, fires, centres comercials… Aconsegueix millorar la comunicació de les marques que les utilitzen. En el post actual, com a especialistes en el lloguer de pantalles led per a esdeveniments, volem exposar els beneficis que ofereixen a la comunicació de les marques el seu lloguer i ús.

Beneficis de les pantalles led gegants per a la seva comunicació

  • Mostar continguts diferents i cridaners

Les pantalles led gegants són una eina de comunicació que permet a les marques mostrar missatges informatius i publicitaris de manera més cridanera i atraient que els elements publicitaris estàtics. La presència de les pantalles gegants permet a les marques mostrar diversos missatges en un sol element publicitari. Podent incorporar la publicitat de diversos serveis o productes en el mateix element publicitari.

  • Potenciar la seva marca

L’ús de pantalles led en millorar la comunicació dels missatges corporatius i publicitaris de la marca permetran potenciar la marca. La millora de la comunicació permetrà a les marques ser més impactants i atrapar a un major nombre de potencials clients. Fent arribar la seva marca a més clients. A més, els missatges mostrats podran anar canviant cada cert temps, com no succeeix amb la publicitat estàtica. Podent impactar i potenciar la seva marca amb missatges, vídeos, imatges, canviants.

  • Major poder d’atracció

L’ús de tecnologia led aconsegueix millorar el poder d’atracció de les marques. Sent un millor mètode de comunicació i reclam que els elements publicitaris estàtics. Podent oferir un major nombre de missatges dinàmics. Com a vídeos amb música, vídeos sobre els productes de la marca, mostrar actuacions o esdeveniments esportius… Qualsevol vídeo o esdeveniment podrà ser mostrat en les pantalles gegants.

Això permetrà a les marques comptar amb element més efectiu que els elements publicitaris estàtics, com a cartells i vinils. La publicitat dinàmica, com l’oferta per les pantalles led de gran format, aconsegueix millorar el missatge emès per les marques. Augmentant el poder d’atracció d’aquestes. A més, per a augmentar el poder d’atracció, es podrà establir missatges per hores del dia. Adequant el missatge al tipus de públic present, per a millorar el seu poder d’atracció.

  • Altres beneficis

A més, dels beneficis respecte a la comunicació, les pantalles led gegants ofereixen altres tipus de beneficis. Com són la seva gran versatilitat. Gràcies a la seva estructura, formada per la unió de mòduls led de 0.5 x 0.5 m o 0.5 x 1 m, es podrà crear la pantalla led gegant que desitgi cada client. Adequant-se a les necessitats de l’esdeveniment, pressupost i lloc de col·locació.

Un altre benefici és la varietat de format existent, pantalles led d’interior i pantalles led d’exterior. Aquestes varietats permetran que les pantalles led puguin ser utilitzades en esdeveniments celebrats tant en interiors com en exteriors.

Com hem observat l’ús de les pantalles led ofereix una sèrie d’avantatges, aquest fet, fa que cada vegada més empreses optin pel seu lloguer. Amb l’objectiu de destacar en els esdeveniments i campanyes de màrqueting que participi o realitzi.

Lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils

SB Service som especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments, fires, congressos… Celebrats a Barcelona, Girona, Lleida, València, Tarragona… Gràcies al seu lloguer comptarà amb una manera única i cridanera de comunicar la seva informació. Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem les nostres tarifes i serveis. Visiti el nostre Instagram, Facebook o YouTube per a veure algun dels nostres muntatges amb interactius i audiovisuals.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.