Unió inseparable: pantalles led gegants i concerts

pantalles leds gegants lloguer

La unió entre concerts i pantalles led gegants és cada vegada més inseparables. Ja que la presència de les pantalles led gegants permeten als organitzadors de concerts fer arribar a tots els presents el que estigui succeint en l’escenari. Com a especialistes en el lloguer de pantalles led gegants per a concerts volem exposar els principals beneficis del seu lloguer.

Beneficis del lloguer de pantalles led gegants per a concerts

Les pantalles led permeten crear pantalles gegants en la grandària que necessiti i desitgi cada client. La seva estructura modular permet aquesta personalització. Mitjançant la unió de mòduls led podem crear la grandària desitjada per cada client.

A més, les pantalles led gegants poden desenvolupar-se ràpidament. Podent crear pantalles de gran format en curts períodes de temps. Realitzant la seva instal·lació de manera ràpida. Fent-les ideals per al seu ús en esdeveniments efímers, com són els concerts.

La seva presència permet als organitzadors oferir als presents un gran impacte visual. Aconseguint que tots els presents, també, els més allunyats, puguin observar i gaudir del que succeeixi en l’escenari. Tots els assistents a l’esdeveniment gaudiran de l’espectacle gràcies a les pantalles led. Fent que l’esdeveniment sigui recordat per aquests.

El preu de les pantalles led gegants per a concerts dependrà de la grandària, durada i qualitat de la pantalla led. A major qualitat, grandària i durada major serà el seu preu de lloguer. La durada de l’esdeveniment permetrà disminuir el preu mitjà per dia, ja que la instal·lació i desmuntatge de la pantalla led es repercutirà en un major nombre de dies.

Els beneficis del seu lloguer fan que la demanda de pantalles led gegants per a concerts sigui cada vegada major. Augmentant any rere any l’ús d’aquesta mena d’audiovisuals en concerts per a aconseguir que tots els presents puguin gaudir d’aquest.

Lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils

SB Service som una empresa especialitzada en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils de gran format per a tota mena d’esdeveniments. Com a concerts, fires comercials, esdeveniments d’empresa, esportius… Celebrats a Barcelona, Lleida, Tarragona, Madrid, Girona, València, Saragossa, Bilbao… No dubti a contactar amb nosaltres si necessita estructura truss, televisors, pantalles led, tòtems tàctils, quioscos digitals tàctils, pantalles tàctils… Per a impactar en el seu esdeveniment. Visiti el nostre Instagram per a conèixer algun dels nostres muntatges.

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.