Usos de les pantalles led de gran format per a esdeveniments

lloguer pantalles led esdeveniments

Les pantalles led de gran format, des de la seva aparició, han aconseguit revolucionar la indústria audiovisual. Sent elements cada vegada més utilitzats en tota mena d’esdeveniments, promocions, campanyes de màrqueting i publicitat… Aconseguint situar-se com un element audiovisual que podem veure en molts espais quotidians.

Com a especialistes en el lloguer de pantalles led per a tota mena d’esdeveniments volem dedicar aquest post a mostrar els principals usos que es donen a aquests tipus de pantalles gegants en els esdeveniments. Però, abans d’arribar a aquest punt, exposarem que són les pantalles led, que qualitats existeixen, que grandàries es poden aconseguir.

Què són les pantalles led?

Les pantalles led són pantalles de gran format que fan servir tecnologia de díodes emissors de llum. Que es formen mitjançant la unió de mòduls led. Dins de cada mòdul led hi ha un gran nombre de petits leds individuals. Aquests petits LED emeten diversos colors, que combinats ofereixen una àmplia varietat de colors i tonalitats.

Quines qualitats existeixen?

El nombre de píxels de la pantalla led determinarà la qualitat d’aquesta. Contra major sigui el nombre de píxels, més pròxims estaran entre ells, oferint una major qualitat d’imatge, amb major resolució. La qualitat de la pantalla led, la proximitat dels leds, haurà de ser major contra més a prop estiguin els presents.

Són pantalles que destaquen per oferir una gran lluminositat i contrast. La lluminositat és superior en les pantalles led d’exterior que en les d’interior. Ja que les pantalles led d’exterior poden ser utilitzades en l’exterior, amb sol directe. Per a oferir una imatge d’alta qualitat i que sigui vegi bé amb sol directe han de comptar amb més lluminositat que les pantalles d’interior.

Principals usos de les pantalles led

  • Publicitat

Un dels sectors que més utilitzen les pantalles led és el sector de la publicitat. L’ús de les pantalles led permet mostrar els continguts publicitaris de forma més dinàmica i cridanera que els elements publicitaris estàtics. Sent una de les eines més efectiva per a captar l’atenció dels potencials clients de les marques. El seu ús com a pantalles de publicitat és comuna en centres comercials, estadis, tanques de publicitat…

  • Esdeveniments

Un altre dels sectors que més utilitzen les pantalles led de gran format és el sector dels esdeveniments. Des d’esdeveniments corporatius, com a fires, congressos, salons… fins a esdeveniments d’empresa, concerts, conferències… Són els elements perfectes per a mostrar vídeos en viu de l’esdeveniment, mostrar imatges cridaneres, vídeos publicitaris, presentacions visuals… Qualsevol element visual que desitgin mostrar les marques o organitzadors d’aquests esdeveniments.

  • Senyalització i pantalles informatives

L’ús de les pantalles led per a mostrar senyalització digital, també, és un dels usos en el qual més s’usen les pantalles led. Aquest ús com a senyalització i, també, com a pantalles informatives, en aeroports, centres comercials, estacions de tren, parcs d’atraccions… És cada vegada més comuna. Amb l’objectiu de mostrar informació essencial per a millorar l’experiència dels usuaris.

  • Negocis

També, és cada vegada més comú l’ús de pantalles led per part de tota classe de negocis. Des de la indústria de l’alimentació, fins a centres de control, sector industrial, botigues de roba… en les pantalles led els negocis poden mostrar els seus menús, destacar informació, controlar diversos aspectes del negoci… Sent ideals per a mostrar tota mena d’informació i publicitat dels negocis que la utilitzen.

Com hem observat en el post actual les pantalles led de gran format són un element revolucionari, emprat cada vegada més. Sent present en multitud d’espais. Sent un dels espais on més s’utilitzen els esdeveniments corporatius, per la seva capacitat d’impactar i atreure l’atenció dels presents.

Lloguer de pantalles led de gran format per a esdeveniments, congressos, concerts…

SB Service som especialistes en el lloguer de pantalles led, audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments, salons, exposicions, congressos… Celebrats a Barcelona, Madrid, Lleida, Girona, València, Tarragona, Saragossa, Bilbao… Si desitja comptar amb una manera diferent i cridanera de comunicar en la seva participació en esdeveniments corporatius, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes i serveis. Visiti el nostre Instagram, Facebook i YouTube per a observar alguns dels nostres muntatges amb audiovisuals i dispositius tàctils.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.