Pantalles led: element impactant en esdeveniments de Barcelona

lloguer pantalles led barcelona

La presència i lloguer de les pantalles led en esdeveniments de Barcelona cobreixen un dels principals objectius de les marques participants en fires, congressos, salons, exposicions… El d’aconseguir captar l’atenció de tots els presents. La seva estructura lleugera i de fàcil muntatge fa que sigui el tipus de pantalles gegants ideal per al seu ús en aquests tipus d’esdeveniments.

Què són les pantalles led per a esdeveniments?

Les pantalles led són grans pantalles on es poden reproduir vídeos o qualsevol altre tipus de contingut interactiu. Permetent reproduir el contingut de les marques en pantalles de gran format que aconsegueixen que un major nombre de presents coneguin aquest contingut. Són pantalles de gran format que permeten a les marques informar els presents en esdeveniments corporatius. Oferint una informació clara i cridanera als presents.

Característiques de les pantalles led per llogar per a esdeveniments de Barcelona

Les principals característiques de les pantalles led per a esdeveniments, són les següents:

  • Fàcil transport i muntatge: les pantalles led compten amb una estructura de fàcil transport i muntatge. Les pantalles led es conformen per la unió de diversos mòduls que permeten la creació de grans pantalles led de manera ràpida i muntatge.
  • Grandària adaptable: aquesta estructura permet crear la pantalla en la grandària que desitgi cada client. Podent crear la pantalla per a esdeveniments en qualsevol grandària. Des de pantalles led de 3×2 metres, 4×3 metres… Fins a pantalles de 8×5 metres…
  • D’exterior i interior: en l’actualitat existeixen tant pantalles led d’interior com pantalles led d’exterior. Aquestes últimes compten amb la protecció necessària per a poder ser utilitzades en l’exterior, tant amb sol directe, com amb pluja, vent…
  • Diverses qualitats: per a adequar-nos als diversos pressupostos i els possibles usos de les pantalles led, disposem de diverses qualitats. En el cas de les pantalles led la qualitat es determina per la distància dels leds. Existint píxel pitch de P1.86, P2.8, P3.91, P4, P5… A major distància se situïn els visitants de l’esdeveniment, major distància entre leds podrà existir.
  • Alta resolució i lluminositat: aquest tipus de pantalla compten amb una alta resolució i lluminositat. Permetent mostrar la informació de la seva marca en alta qualitat.

Com impacten la seva presència en esdeveniments?

La presència de grans pantalles led en els esdeveniments on són fetes servir aconsegueixen impactar en els presents. Gràcies a les característiques exposades, aconsegueixen captar l’atenció dels presents. I la imatge o vídeo mostrat aconsegueixen impactar en els presents, fent arribar la seva informació a un gran nombre d’assistents als esdeveniments corporatius.

A més, la presència de les pantalles led en esdeveniments celebrats a Barcelona permeten als professionals del sector comptar amb un element amb el qual impactar i sorprendre els visitants. L’ús d’aquestes pantalles permet als professionals disposar de una solució eficaç per a mostrar i comunicar la informació de les marques.

SB Service, com a especialistes en el lloguer de pantalles led, televisions, estructura truss i dispositius tàctils, oferim el lloguer de pantalles gegants led a Barcelona. També, en altres ciutats com Bilbao, Madrid, València, Saragossa, Lió, Marsella, Tolosa… Si desitja rebre un pressupost personalitzat, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem, sense compromís, del preu del lloguer de pantalles led. Visiti el nostre Instagram i YouTube, per a observar els nostres últims muntatges mitjançant interactius tàctils i pantalles led.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.