Pantalles led i estructura truss a Barcelona per a esdeveniments

llogar pantalla led barcelona smart city 2022

Barcelona és una de les principals ciutats de Catalunya en nombre d’esdeveniments celebrats. Tant corporatius com d’oci. Celebrant en les seves instal·lacions multitud de fires, congressos, concerts, presentacions, campanyes de màrqueting i publicitat… Això fa que sigui una de les ciutats que més demanden el lloguer de pantalles led i estructura truss. En el post actual, com a especialistes en el lloguer de pantalles led i estructura truss a Barcelona, volem exposar els avantatges del lloguer d’aquests dos elements per a esdeveniments.

Avantatges de la unió de pantalles led i estructura truss a Barcelona

La unió de les pantalles led i estructura truss ofereix la possibilitat i instal·lar les pantalles led en qualsevol lloc. Gràcies a l’alta capacitat de resistència de l’estructura són els sistemes de subjecció ideals per a les pantalles led. A més, mitjançant l’ús de l’estructura truss es pot crear la grandària que es necessiti per a la pantalla led seleccionada.

La fàcil instal·lació i lleugeresa del sistema truss fa que sigui el sistema de subjecció més utilitzat en fires, congressos, salons, exposicions, campanyes de màrqueting i publicitat… Creant sistemes de subjecció de manera ràpida per a pantalles led, també, per a il·luminació, so, decoració… Unit a l’estructura de les pantalles led, que també permeten un temps d’instal·lació curt per a crear pantalles de gran format, fa que siguin ideals per a crear estructura de subjecció per a esdeveniments curts.

Existeixen estructures truss quadrades o rodones que permeten poder instal·lar tant pantalles led rectangulars com circulars. Aquest últim tipus de pantalles led, les pantalles led circulars, són cada vegada més comunes en fires i esdeveniments de Barcelona. Ja que, permeten que la seva informació sigui vista des de gairebé tots els espais dels recintes firal. Aconseguint que la seva informació arribi a un major nombre de persones.

Avantatges del seu lloguer per a esdeveniments a Barcelona

Una dels principals avantatges de les pantalles led per a esdeveniments és que permeten als organitzadors i dissenyadors d’estands introduir vídeos i imatges cridaneres dins del seu estand o lloc de presentació. Vídeos i imatges de gran format que aconseguir impactar en els presents.

Aquest fet fa que siguin realment útils en fires, congressos, campanyes de màrqueting… Ja que aconsegueixen que la seva presència en fires o desenvolupament de campanyes de màrqueting tinguin majors probabilitats d’èxit. Gràcies al moviment i aspecte atractiu que introdueixen en el seu disseny d’estand aconsegueixen atreure a un major nombre de visitants.

A més, les pantalles led tenen l’avantatge d’estar formada mitjançant la unió de diversos mòduls led. Podent crear la grandària i forma de pantalles led que necessiti cada client, tipus d’esdeveniment i lloc de col·locació.

SB Service, gràcies a la nostra experiència en lloguer de pantalla led i truss a Barcelona, per a fires, congressos, concerts, esdeveniments d’empresa, màrqueting… Oferim el nostre servei de lloguer professional i adequat a les seves necessitats. Si desitja comptar amb una pantalla led de gran format o una estructura truss de gran resistència, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís, de les nostres tarifes i serveis. Visiti el nostre YouTube i Instagram per a observar els nostres últims muntatges.

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.