Pantalles leds per a esdeveniments, el lloguer d’audiovisuals més demandats

Lloguer Pantalles Led exterior Barcelona

Les pantalles leds en lloguer per la seva capacitat d’impactar en grans audiències presents fa que sigui un dels audiovisuals més demandats per a fires, congressos, salons, exposicions… Sent les ciutats de Barcelona i Madrid les que més sol·liciten les pantalles led en lloguer. Ja que són les principals ciutats d’Espanya on se celebren esdeveniments corporatius.

Característiques de les pantalles leds en lloguer

El lloguer de pantalles led per a fires, congressos, salons, estands… Permet a les empreses comptar amb pantalles de gran format amb alta capacitat lumínica d’alta qualitat. Comptem amb pantalles led d’interior i exterior amb píxel pitch 2.6 mm i 3.9 mm amb taxa de refresc de 3840 Hz.

La nostra àmplia varietat de grandàries i formes aconseguits mitjançant la unió de cabinets de 50 cm. Podem crear les pantalles leds en lloguer que desitgi el client. Aquest equip audiovisual permet oferir imatges amb un constant i lluminositat suficient en tot tipus de llum ambiental.

El lloguer de pantalles led grans d’exterior és una opció ideal per a comptar amb una imatge prou lumínica per a ser vista sense problemes en tota mena de condicions ambientals. Podrà mostrar els seus continguts multimèdia en tota mena de condicions meteorològiques, també, la llum directa del sol. A l’interior permetrà comptar amb una imatge perfecta davant il·luminacions potents, com les que es troben en estands, concerts, hotels, centres comercials…

Aquestes característiques fan de les pantalles leds gegants en lloguer una de les millors opcions publicitàries per a fer arribar el seu contingut a la gran audiència present en esdeveniments corporatius. Aconseguint transmetre el seu missatge i informació de manera única i cridanera.

Servei de lloguer d’audiovisuals per a esdeveniments

SB Service li oferim un ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils en lloguer a tota Catalunya. En ciutats com Barcelona, Lleida,Girona,Tarragona … Contacti’ns, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i serveis. En Instagram i YouTube podrà conèixer els nostres muntatges mitjançant el lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.