Pantalles tàctils: Element essencial per a destacar en esdeveniments

televisors lloguer pantalles tactils esdeveniments

En el post actual, com a especialistes en el lloguer de pantalles tàctils per a tota mena d’esdeveniments, volem exposar perquè són un element essencial per a aconseguir destacar en esdeveniments. Com a especialistes en el seu lloguer sabem dels beneficis que ofereixen les pantalles tàctils a les marques que els utilitzen en esdeveniments corporatius, com a fires, congressos, salons, exposicions…

Pantalles tàctils per a destacar en esdeveniments corporatius

A continuació, vam mostrar els principals beneficis que ofereixen les pantalles tàctils per a fer destacar a les marques en la seva participació en esdeveniments corporatius.

  • Interactivitat

El principal benefici que ofereixen les pantalles tàctils a les marques que les utilitzen. La presència de les pantalles tàctils permet als visitants de fires, congressos, salons… Interactuar de manera autònoma i directa amb la informació oferta per la marca en el dispositiu tàctil. D’aquesta manera, la marca oferirà una experiència única als seus potencials clients. Augmentant la probabilitat que convergeixin en clients reals.

  • Millora de la comunicació

Com hem vist en el punt anterior, les pantalles tàctils permeten oferir una experiència comunicativa diferent, única i cridanera als presents en esdeveniments corporatius. Això oferirà una millora de la comunicació de la marca. A més, sabem, que la presència dels interactius tàctils de gran format fa que els presentin sentin ganes d’usar-los i interactuar amb aquests. Aconseguint que la informació de la marca arribi a un major nombre d’assistents que sense la presència de les pantalles tàctils.

  • Augment de la productivitat

El fet que els visitants interactuin de manera autònoma amb la informació de la marca permet augmentar la productivitat de la mateixa en l’esdeveniment. D’aquesta manera, els treballadors de la marca podran dedicar el seu temps a altres aspectes de l’esdeveniment i a interactuar amb visitants realment interessats en els productes i serveis que ofereix la marca. Augmentant la productivitat dels treballadors presents.

  • Comunicació contínua durant l’esdeveniment

Les pantalles tàctils permeten comptar amb una via de comunicació contínua durant l’esdeveniment. Evitant que els assistents que desitgin informar-se sobre la seva marca no trobin com fer-ho, al no trobar treballadors o que aquests estiguin ocupats.

  • Personalització de la informació mostrada

Un altre benefici que ofereix l’ús de les pantalles tàctils és la possibilitat de personalitzar la informació mostrada. Podrà mostrar el contingut que desitgi sobre els seus productes i/o serveis. També, podrà desenvolupar jocs, enquestes, sortejos… Les pantalles tàctils permeten a les marques desenvolupar les campanyes de màrqueting i publicitat que desitgin. Podent crear un major impacte durant el seu esdeveniment.

Aquests beneficis fan que la presència de pantalles tàctils i altres interactius tàctils de gran format, com a tòtems tàctils, quioscos multimèdia o telèfons intel·ligents tàctils, sigui cada vegada més comú. Oferint una manera més efectiva i cridanera de comunicar els productes i serveis als potencials clients.

La presència de les pantalles tàctils permet a les marques assegurar-se una manera efectiva de cridar l’atenció dels presents i augmentar el nombre d’assistents que s’aproximaran al seu estand. Aconseguint que la seva presència en l’esdeveniment corporatiu sigui un èxit per a la seva marca.

Lloguer de pantalles tàctils per a fires, congressos…

SB Service som especialistes en el lloguer de pantalles tàctils per a fires, congressos, salons… A Barcelona, Girona, València, Tarragona, Lleida… També, en pantalles led, estructura truss, tòtems tàctils, quioscos multimèdia, telèfon intel·ligent tàctil i taules tàctils. Visiti el nostre Instagram, Facebook o LinkedIn per a observar algun dels nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils. Contacti amb nosaltres, l’informarem de les nostres tarifes i serveis de lloguer, sense compromís.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.