Per què llogar una pantalla led de gran format?

llogar pantalla led barcelona smart city 2022

Llogar una pantalla de gran format, com és una pantalla led, en cada vegada més comunes per a tota mena d’esdeveniments. Com són els esdeveniments corporatius. En què aconseguir impactar en els presents i que s’aproximin a la seva informació, és essencial, perquè la seva presència sigui un gran èxit.

Beneficis de la participació de les empreses en fires

  • Nous clients

La presència de les empreses en fires permet, a aquesta, arribar a nous potencials clients. Aconseguint, gràcies a la informació sobre els seus productes i serveis, que convergeixin en nous clients i vendes per a la seva marca. D’aquesta manera, la presència en fires i congressos, permetrà a la seva marca créixer i arribar a nous clients.

  • Impacte en els seus potencials clients

A més, d’aconseguir que nous potencials clients convergeixin en nous clients per a la seva marca, també, aconseguirà impactar en potencials clients que no convergiran en aquest moment en nous clients. Però, sí que coneixeran la seva marca i pot ser que en un futur tornin a contactar amb la seva marca. Convertint-se, en un futur, en clients per a la seva marca. Un dels grans beneficis per a les marques és que una gran part dels presents associïn la seva marca a una experiència positiva i una opinió favorable.

  • Posicionament de la seva marca

Un altre benefici és el posicionament de la seva marca dins del sector. Ja que passarà a ser coneguda per la competència present en els esdeveniments corporatius. Això és molt beneficiós per a marques petites, que necessiten donar a conèixer el seu negoci en el seu sector i entre els seus potencials clients.

Aquests beneficis fan que per a moltes empreses sigui essencial la participació de la seva marca en fires, congressos, exposicions… Ja que són una via de creixement actual per a les empreses. Sent un dels principals objectius de la mateixa aconseguir impactar en els presents i aconseguir que un major número dels mateixos coneguin la seva marca, productes i serveis.

Importància de llogar una pantalla led de gran format

Per a aconseguir aquest propòsit, les pantalles led de gran format és un dels elements audiovisuals que millor aconsegueix aquest objectiu. Ja que, gràcies a la seva gran grandària i qualitat, aconsegueix que la seva informació arribi a un major nombre de presents.

Les pantalles led per a esdeveniments permeten innovar i oferir una experiència diferent dels presents. Oferint una manera diferent de conèixer productes i serveis. Promocionant la seva marca entre els presents. Les pantalles leds permeten que els seus vídeos, imatges… Corporatives, presentant les seves novetats, catàleg, serveis…

SB Service som especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments a Barcelona, Madrid, Saragossa, Bilbao, València, Mallorca, Berlín, Milà, París… En els nostres anys d’experiència hem participat en multitud de fires, com MWC, Fitur, ISE, AVENC, IBTM, HIP – Horeca, Alimentària & Hostelco, Salo Nàutic, Construtec… Comptem amb pantalles led de gran format adequades a les necessitats de cada tipus d’esdeveniments.

Si desitja conèixer més sobre les nostres pantalles leds o tòtems tàctils, tòtems tàctils d’exterior, estructura truss, quioscos digitals, pantalles tàctils… No dubti de contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís dels nostres serveis i tarifes, sense compromís. Visiti el nostre YouTube i Instagram per a observar alguns dels nostres muntatges mitjançant audiovisuals i interactius tàctils.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.