Possibles usos de les pantalles led de gran format

lloguer pantalles led de gran format

El lloguer de pantalles led de gran format és cada vegada més comú. I la seva presència en tota mena de negocis, publicitat o esdeveniments per a aconseguir impactar en els presents, gràcies a comptar comuna pantalla gegant on mostrar la informació de la seva marca. A continuació, exposem els usos més comuns de les pantalles led de gran format.

Principals usos del lloguer de pantalles led de gran format

  • Pantalles led informatives per a ciutats

En moltes ciutats la presència de grans pantalles leds estan cada vegada més presents. Són utilitzades per a mostrar informació sobre la mateixa ciutat, meteorologia o sobre negocis de la ciutat. En la seva majoria tenen un ús informatiu per als ciutadans.

  • Pantalles led d’interior per a negocis

La presència de pantalles led de gran format en interiors de negocis és cada vegada més usada. Amb l’objectiu d’impactar en els potencials clients i fomentar la compra dels serveis i/o productes de la marca. En moltes ocasions són utilitzades per a mostrar campanyes de publicitat de la marca o ofertes i promocions.

  • Rètols del per a negocis

Un dels usos cada vegada més sol·licitats és l’ús de les pantalles leds com a rètols per a negocis. Uns dels principals beneficis que ofereix el seu ús com a rètol per a negocis és que permet canvis infinits d’aquest. A més, aconseguirà destacar sobre els rètols d’altres negocis, a causa de la gran lluminositat que aporta al rètol.

  • Mupis led publicitaris

Una altra funció és el desenvolupament d’opis led publicitaris. Tant per a aparadors com per a l’interior de negocis, per a situar en l’exterior… Podent desenvolupar grans mupis led publicitaris que impactessin en els vianants i obtindrà atreure la seva atenció cap als productes i serveis de la seva marca.

  • Pantalles led d’exterior per a esdeveniments

Un dels usos més comuns de les pantalles led és per a esdeveniments celebrats en l’exterior. Com poden ser concerts, festes majors, esdeveniments esportius, d’empresa… Gràcies a les pantalles leds d’exterior aconseguirà que l’esdeveniment arribi a tota l’audiència present en aquests tipus d’esdeveniments.

  • Pantalles leds per a stands

Com en el cas anterior un dels usos més comuns del lloguer de pantalles led és en fires, congressos, exposicions, salons… En estands. Per a assolir impactar i atreure l’atenció de la gran audiència present. A més, d’intentar destacar sobre la competència.

Com hem observat en el post actual les pantalles leds gegants poden ser utilitzats en múltiples espais. I per a una gran varietat d’usos. Gràcies a projectar una gran imatge, on els seus clients o usuaris podran veure els seus serveis, productes, vídeos promocionals, campanyes de màrqueting… Podrà impactar-los. Aconseguint que recordin la seva marca més fàcilment. Si desitja comptar amb una pantalla led gegant per a llogar per al seu esdeveniment no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís.

Com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils, comptem també, amb estructura truss, televisors, vídeo wall, dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent gegant, tòtems tàctils d’interior, tòtems digitals d’exterior, quioscos tàctils i pantalles tàctils. Gràcies als nostres dispositius tàctils i audiovisuals podrà impactar en fires, congressos, exposicions, salons… De tota Espanya i Europa. En ciutats com Madrid, Barcelona, València, Lió, Marsella, Bolonya, Milà, Saragossa, Berlín, Bilbao…

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.