Promoció del 20% en el lloguer lliure de televisió 80″

lloguer televisio catalunya

SB Service llancem una nova oferta del 20% el lloguer de televisió de 80” per a esdeveniments, fires, congressos, campanyes de màrqueting.

La promoció serà aplicada per a reserves de lloguer realitzades abans del 6 de juny del 2022. En la promoció s’inclou el suport de paret o suport de sòl amb rodes per a la pantalla de televisió de 80”.

Característiques de la televisió de 80” en lloguer

Les pantalles de televisió de 80” són ideals per a esdeveniments corporatius en què es desitja que la seva informació arribi a gran part del públic present. Gràcies a ser una pantalla de gran format aconseguirà arribar a gran part dels presents en esdeveniments multitudinaris.

Les televisions de 80” compten amb resolució FHD, podent reproduir continguts en 4k, en altíssima qualitat. El lloguer de televisions per a esdeveniments, com les pantalles de 80”, destaquen per la seva gran versatilitat. Podent ser instal·lades on desitgi el client, gràcies a la diversitat de suports existents.

Les seves característiques les fan ideals per a tota mena d’esdeveniments, com a fires, exposicions, exhibicions, convencions, salons, congressos… Atraient un major nombre de potencials clients cap al seu estand. Mostrant la informació que desitgi.

Opcions del lloguer de televisió de 80″

  • Lloguer de televisions de 80″ per 1 dia
  • Lloguer de televisions de 80″ per fi de setmana o fira (de 4 a 7 dies)
  • Lloguer de televisions de 80″ de llarga durada.El lloguer de televisions, com el de la televisió de 80”, podrà ser de lloguer lliure, lloguer amb transport i muntatge o lloguer amb transport, muntatge i servei tècnic durant l’esdeveniment.

Televisions en lloguer

SB Service disposem d’una àmplia gamma de televisors per a llogar per a la seva pròxima fira, conferència, estand, exposició comercial, esdeveniment… Disposem de televisions en 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″ i 75″, a més de les televisions de 80”.

Totes amb resolució 4k. Treballem amb les millors marques, per la qual cosa et garantim el bon funcionament de tots els nostres equips, amb la màxima fiabilitat. Aquesta gran diversitat de grandàries unit a l’opció de diversos tipus de suports ens permet adaptar-nos a les necessitats del client i a l’espai on se situarà.

Les televisions del nostre catàleg estan equipades amb HDMI, USB, opció de bucle (USB Ready) i altaveus integrats. També, comptem amb suports de peus i per a paret.

Resta de catàleg de SB Service

Com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments comptem amb un ampli catàleg. La resta del nostre catàleg d’audiovisuals es conforma per Truss quadrat, Truss circular, Truss negre, Pantalles Led gegants i vídeo Wall. En l’apartat d’interactius tàctils comptem amb tàctils de gran format en forma de Telèfons intel·ligents, Tòtems d’exterior, Tòtems giratoris, Tòtems, quioscos, taules i pantalles. Tots els dispositius tàctils de gran format compten amb pantalles tàctils 4k, amb tecnologia multitouch, 10 punts tàctils simultanis, Wi-Fi i ordinador incorporat.

Des de les nostres instal·lacions de Barcelona oferim el lloguer lloguer lliure de televisisors, d’audiovisuals i interactius tàctils per a ciutats de tota Espanya com Bilbao, Madrid, Saragossa, València, Màlaga…

Oferim la oferta i promoció del 20% descompte del lloguer lliure de televisió 80″ a Barcelona, Llèida, Tarragona, Girona, Reus, L´Hospitalet, Tarrassa.

Posicionament SEU realitzat per PosicionandoT.