Com mostrar la seva informació de manera cridanera?

lloguer quiosc interactiu

Les marques que participen en esdeveniments corporatius, com a fires, congressos, salons, exposicions… O que desenvolupen campanyes de màrqueting i publicitat, busquen maneres noves i cridaneres de mostrar la seva informació. Amb l’objectiu de captar l’atenció dels presents. Per a aconseguir aquest fi s’han dissenyat i creat els dispositius tàctils de gran format. Destacant per la seva forma única i cridanera el quiosc interactiu. En el post actual exposem que són els quioscos interactius tàctils i els principals avantatges del seu lloguer, com a especialistes en el seu lloguer.

Què és el quiosc interactiu?

El denominat quiosc interactiu o quiosc tàctil és un dispositiu tàctil de gran format que permet captar i atreure l’atenció dels presents. Són pantalles tàctils situades en una estructura metàl·lica que s’integren creant un dispositiu tàctil de gran format. Les pantalles tàctils incorporen ordinador integrat, també, Wi-Fi.

En conjunt amb la seva tecnologia tàctil permet que els usuaris puguin interactuar amb ells de manera autònoma i directa. Podent mostrar la informació que desitgi cada marca. Podran ser utilitzats com a punts d’informació, punts de venda i reserva… Segons les necessitats i desitjos de cada negoci.

Avantatges de la seva presència en esdeveniments i campanyes de màrqueting

Els potencials clients de les marques que opten per llogar un quiosc tàctil interactiu d’informació podran interactuar de manera autònoma amb la informació d’aquesta. Permetent que el primer contacte amb la informació de la marca pugui ser desenvolupat sense la presència d’un treballador. Que podrà dedicar el seu temps a altres tasques. A més, els quioscos tàctils multimèdia permeten millorar l’experiència de compra dels potencials clients.

Els potencials clients de la marca podran conèixer el catàleg d’aquest, sol·licitar informació dels seus productes, interactuar amb jocs, promocions, sortejos… També, reservar productes o serveis, observar el seu contingut multimèdia… està àmplia varietat de possibilitats permeten que els quioscos interactius tàctils s’adeqüin a les necessitats de cada empresa que opti pel seu lloguer.

Com hem observat els quioscos tàctils són una eina informativa, publicitària i de venda que permet als organitzadors d’esdeveniments comptar amb un element impactant en l’estand de la seva marca. Aconseguint atreure l’atenció dels presents i mostrar el seu contingut d’una forma cridanera i nova.

Si desitja disposar de un pressupost personalitzat per al lloguer de quiosc interactiu tàctil no dubti a contactar amb nosaltres. Li farem llegar un pressupost personalitzat per al lloguer de quioscos multimèdia tàctils per a esdeveniments a Barcelona, Girona, València, Tarragona, Mallorca, Saragossa, Lleida… En el nostre Instagram i YouTube podrà veure els nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.