Recursos audiovisuals per a millorar la capacitat d’impacte del seu estand

lloguer recursos audiovisuals esdeveniments

Les fires i esdeveniments corporatius no paren de créixer any després de. Aconseguint reunir més empreses i persones d’un sector empresarial concret. Aquest fet fa que sigui cada vegada més difícil destacar en aquests tipus d’esdeveniments i atreure els visitants cap als seus estands. Per a aconseguir aquest objectiu, l’ús de recursos audiovisuals ofereix a les marques la possibilitat de generar un major impacte visual.

En l’actualitat els esdeveniments corporatius són esdeveniments on els visitants esperen veure continguts dinàmics, fluids i entretinguts. Per aquest motiu, és essencial incorporar recursos audiovisuals als estands de la marca. Per a poder oferir aquests tipus de continguts als presents en l’esdeveniment. En el post actual, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals per a esdeveniments, exposem que són els recursos audiovisuals, com milloren la capacitat d’impacte de la marca i que audiovisuals compte la nostra empresa.

Què són els recursos audiovisuals?

Els recursos audiovisuals són els elements en el qual predomina l’àudio, la imatge o tots dos. Són els elements que transmeten mitjançant els sentits de l’oïda i de la vista. Com les pantalles, televisors, equips de so, pantalles tàctils… Aquests tipus són els més utilitzats en esdeveniments corporatius.

Què ofereix el seu a les marques expositores?

Utilitzar recursos audiovisuals, com a televisors i pantalles led, permet potenciar les qualitats del missatge i la seva capacitat d’impacte i transmissió. A més, poden ser utilitzats per a mostrar missatges corporatius en espais que abans eren simples parets. Permetent mostrar més contingut informatiu. Millorant la capacitat de comunicació de la marca.

Amb quins recursos audiovisuals compte la nostra empresa?

La nostra empresa compta amb un ampli catàleg d’audiovisuals en lloguer. A més, d’una grani experiència en el sector dels esdeveniments corporatius per a oferir un servei professional. Dins del nostre catàleg disposem de l’apartat d’audiovisuals format per pantalles led d’interior, pantalles led d’exterior, televisors i estructura truss. I amb l’apartat d’interactius tàctils, format per tòtems tàctils, interactius tàctils en forma de telèfon intel·ligent gegants, quioscos multimèdia tàctil, pantalles tàctils i taules tàctils.

Aquest ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils, de diverses grandàries i formats, ens permet oferir diverses maneres per a destacar en esdeveniments corporatius als nostres clients.

Gràcies a la presència de recursos audiovisuals com els exposats en el post actual les marques aconsegueixen millorar la seva capacitat d’impacte. Millorant la imatge de marca de l’expositor i aconseguint que la seva presència en l’esdeveniment sigui més beneficiosa per a la marca. Gràcies a atreure un major nombre de presents.

Lloguer de recursos audiovisuals per a esdeveniments

SB Service som especialistes en el lloguer d’audiovisuals per a tota mena d’esdeveniments. Com a fires, congressos, exposicions, esdeveniments d’empresa, festivals, concerts… Amb ells els nostres clients poden millorar la seva capacitat d’impacte i comunicació. Realitzem lloguer d’audiovisuals a Barcelona, Madrid, Bilbao, Saragossa, València… Contacti amb nosaltres, si desitja comptar amb pantalles led, televisors, tòtems tàctils… Segueixi’ns en Instagram, Facebook i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges per a esdeveniments.

 

Posicionament web realitzat per PosicionandoT.