SB Service els desitja Bon Nadal i pròsper 2022

2022 lloguer audiovisuals tactils

L’any està arribant a la seva fi i amb això Nadal una època molt esperada per tots que ens permet descansar i gaudir de família i amics. L’equip de SB Service desitja sincerament a tots els seus clients, els seus proveïdors, i els seus amics un Bon Nadal, un Prospero any nou i els millors desitjos per al Nou Any 2022.

Moltes gràcies per confiar en nosaltres durant aquest temps en el qual hem pogut col·laborar amb tots vosaltres. 2021 ha estat un any dur com per a la majoria dels nostres clients i proveïdors, però sembla que el nou any 2022 ve carregat d’esperança. Des de SB Service prometem que aquest 2022 continuarem amb el nostre treball de qualitat i amb el compromís de continuar avançant conjuntament amb els nostres clients.

Catàleg de lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils 2022

Audiovisuals

Dins de l’apartat d’audiovisuals per a llogar per a esdeveniments celebrats en ciutats com Madrid i Barcelona, comptem amb diversos elements audiovisuals. A continuació, exposem les característiques de cada material audiovisual del nostre catàleg.

Pantalles led

Oferim una àmplia varietat de pantalles led per llogar per a esdeveniments. Comptem amb qualitat p.3.6 i p.2.8 per a interior i exterior. Les pantalles led per llogar permeten un fàcil i ràpid muntatge gràcies a estar compostes per cabinets de 50×50 de fàcil transport i maneig. Mitjançant la unió de diversos cabinets es poden aconseguir pantalles gegants que s’adeqüin a les necessitats de cada client i tipus d’esdeveniment.

La presència de les pantalles led per llogar permet a les empreses mostrar la seva informació en grans esdeveniments. Com a fires, congressos, concerts, exposicions, esdeveniments d’empresa… Aconseguint que tots els presents observin la seva informació i se sentin atrets a acostar-se al seu estand en cas d’utilitzar-se en esdeveniments corporatius.

Televisors

Els televisors per a llogar per a esdeveniments i estands és un dels serveis més demandats pels nostres clients. Ja que permeten integren en el seu estand una manera impactant i cridanera d’informar els seus potencials clients.

Les televisions per a llogar compten amb una imatge d’alta qualitat, aconseguint el color més llampant i contrast. Gràcies a la seva presència podrà atreure l’atenció dels seus potencials clients, aconseguint una manera impacti d’informar dels productes i serveis de la seva marca.

VideoWall

Mitjançant el servei de lloguer de videowall els nostres clients podran comptar en els seus esdeveniments i estands amb pantalles de gran grandària. On projectar les seves imatges i vídeos. Fent-los arribar a l’audiència present en tota mena d’esdeveniments.

El Videowall es crea mitjançant la unió de diverses pantalles. Aquestes pantalles compten amb marcs molt fins per a aconseguir que no es vegi la separació existeixen entre les diverses pantalles. Mitjançant la unió de les diverses pantalles aconseguim crear pantalles de gran format amb la possibilitat de crear la grandària, configuració i forma que desitgi el client.

Truss

El truss és l’estructura d’alumini ideal per a crear espais efímers i/o col·locar els elements que necessiti per al seu esdeveniment. La seva estructura d’alumini ofereix un baix pes, però una alta resistència. D’aquesta manera, pot ser transportada i muntada fàcilment.

Comptem amb Truss quadrat, Truss negre i Truss circular. Oferint diverses opcions als nostres clients, que podran crear la forma i grandària que desitgin.

Dispositius tàctils

A continuació, exposem les característiques dels nostres interactius tàctils per llogar per a esdeveniments. Tots els dispositius tàctils per a llogar compten amb pantalles tàctils 4k amb tecnologia multitouch i ordinador i W-Fi incorporat. Aconseguint que la interacció amb els dispositius tàctils interactius siguin igual que la interacció amb un dispositiu tàctil com un telèfon intel·ligent, però en pantalles gegants.

Pantalles tàctils

Les pantalles tàctils destaquen per ser els interactius tàctils més versàtils. Ja que poden ser instal·lats en qualsevol lloc. Mitjançant suports en parets o mitjançant suports amb rodes en qualsevol lloc. Això fa que siguin els tipus de dispositius tàctils més demandats pels nostres clients. Ja que poden instal·lar-los en qualsevol lloc del seu estand o lloc de presentació.

Tòtems d’interior

Els tòtems d’interior són grans dispositius tàctils per a ús interior. Compten amb un cristall únic. D’aquesta manera, es crea un dispositiu tàctil de gran grandària que gràcies al cristall únic sembla un sol element.

Tòtems d’exterior

Els tòtems d’exterior compten amb les mateixes característiques que els tòtems d’interior, però, amb un índex de protecció IP65. Gràcies a aquest índex de protecció podrà ser utilitzat en l’exterior davant totes les inclemències meteorològiques. Els esdeveniments en l’exterior que introdueixen els tòtems d’exterior per llogar aconsegueixen atreure a un major nombre de potencials clients.

Tòtems giratoris

Els tòtems giratoris destaquen per poder presentar la informació de la seva marca de manera horitzontal i vertical. Segons les necessitats i desitjos de cada client. La seva estructura és diferent de la resta de tòtems tàctils, compten amb dues parts. La superior és la pantalla tàctil que pot ser girada. I la part inferior és un espai on podrà col·locar publicitat de la seva marca mitjançant vinils.

Quioscos

Els quioscos tàctils destaquen per la seva forma ergonòmica. Que permet als seus potencials clients interactuar amb la seva informació com si es tractarà d’un faristol de gran grandària. És l’element ideal per a mostrar catàlegs, menús, pantalles informatives…

En forma de telèfon intel·ligent gegant

Nostre últim interactiu de gran grandària és l’interactiu en forma de telèfon intel·ligent gegant. La seva forma, igual a la d’un telèfon intel·ligent, fa que siguin els interactius que aconsegueixen impactar més als presents. Ja que només la seva forma loga que els presents s’interessin per interactuar amb aquest.

SB Service desitgem continuar amb la confiança dels nostres clients i continuar creixent durant el 2022. Esperem que enguany sigui l’any de la superació de la crisi del Covid-19 i el sector dels esdeveniments pugui desenvolupar els mateixos amb total normalitat. Si desitja comptar amb els nostres audiovisuals o interactius tàctils en els seus estands o esdeveniments, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes, sense compromís, per a lloguers de tota Espanya i Europa, en ciutats com Barcelona i Madrid.

Feliç Any Nou 2022, salut i bona sort!

 

Posicionament SEU desenvolupat per PosicionandoT.