Seafood: pantalles led per a destacar en l’esdeveniment

pantalles led stands

Com a especialistes en el lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals aquestes setmanes hem estat immersos en el muntatge de l’esdeveniment Seafood. Per a aquest esdeveniment hem realitzat el muntatge d’una gran quantitat pantalles led, adequant-nos a les necessitats de cada client.

Muntatges de pantalles led realitzats per a Seafood, Barcelona

  • Pantalles led en cantonada

El muntatge més espectacular realitzat per a la fira Seafood, Barcelona, va ser el muntatge i desenvolupament de diverses pantalles led en cantonada. Creant galledes de led de gran format. En aquesta ocasió, les galledes es van situar penjats. Aconseguint cridar l’atenció de multitud de presents, ja que en estar en altura poden veure’s des de moltes parts del recinte firal. Desenvolupem tres pantalles led de 7×1 m i quatre pantalles led de 3,5×1 m. Creant dos rectangles gegants i una pantalla led plana de gran grandària.

pantalles led stands pantalles led lloguer barcelona

  • Pantalla led gran format

Per a altres clients desenvolupem una pantalla led de gran format. On els nostres clients van optar per mostrar vídeos dels seus productes. Aconseguint fer arribar la seva marca i manera de producció a un major nombre de presents. Gràcies a aquesta pantalla gran led de 4,5 x 2,5 m van aconseguir destacar sobre altres estands presents en l’esdeveniment.

pantalla led gran formato barcelona alquiler

  • Pantalla led d’1,5 x 2,5 m

Un altre muntatge realitzat va ser una pantalla led d’1,5 x 2,5 m. Aquesta grandària ens va permetre crear una pantalla led vertical. Adequant-se a les necessitats del disseny de l’estand. Creant una pantalla de gran format on mostrar els productes de la marca per a fer-la destacar en l’esdeveniment.

pantalla gran format lloguer

  • Pantalla led de 3,5 x 2 m

Per a l’estand d’un altre client creem una pantalla gran led de 3,5 x 2 m. En aquest estand la pantalla led cobrament un gran protagonisme en situar-se en el centre d’aquest. En la pantalla led l’empresa expositora mostrava vídeos dels processos de fabricació dels seus productes. Aconseguint cridar l’atenció dels presents.

pantalles led barcelona fires

Com hem observat en el post actual per a la fira Seafood 2024, Barcelona, realitzem el lloguer i muntatge d’un gran nombre de pantalles led. Gràcies als nostres anys d’experiència, vam oferir un servei de qualitat als nostres clients, que any rere any confien en la nostra empresa.

Lloguer de pantalles led i audiovisuals a Barcelona

SB Service som una empresa especialitzada en el lloguer de pantalles led. Però, també, de televisors, estructura truss, tòtems tàctils, quioscos multimèdia, pantalles led i dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent. Si desitja comptar amb maneres d’impactar en la seva presència en esdeveniments corporatius, no dubti a contactar amb nosaltres. Segueixi’ns en Instagram, YouTube i Facebook per a observar algun dels nostres muntatges per a esdeveniments.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.