Servei de lloguer d’audiovisuals a Barcelona

lloguer audiovisuals catalunya

SB Service com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals a Espanya, són les ciutats de Madrid i Barcelona la nostra principal àrea de treball. Ja que en aquestes dues ciutats són on se celebren i organitzen més esdeveniments corporatius de l’estat. Barcelona i Madrid son les que compten amb els recintes firals més grans i actius d’Espanya.

Catàleg d’audiovisuals en lloguer a Barcelona

Televisions en lloguer

El lloguer de televisions permetrà mostrar la seva informació en gran qualitat a una gran audiència en fires, congressos, salons, congressos… Comptem amb 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″, 75” i 80”. Les televisions de 42” a 75” compten amb pantalles de qualitat 4k i en les pantalles de televisió 80” compta amb qualitat FHD.

Truss en lloguer

En l’apartat de truss comptem amb truss quadrat, truss circular i truss negre. Aquesta varietat permet crear l’espai que desitgi el client. Creant espais efímers amb una gran capacitat de suport. L’estructura truss permet la col·locació de tota mena d’elements, com la il·luminació i so, gràcies a ser estructures d’alumini d’alta resistència.

Pantalles led en lloguer

Les pantalles led gràcies al seu gran format permeten mostrar la seva informació, vídeos, imatges… De manera cridanera i atraient. Comptem amb les mesures de 2 x 1.5m, 2 x 2m, 3 x 2m, 3.5 x 2m, 4 x 2.5m i 4.5 x 2.5m. Totes les pantalles led en lloguer compten amb qualitat píxel pitch P.3.96 o P.2.6 i freqüència 3840 Hz. La seva presència permet mostrar una gran imatge, vídeo, informació… De gran qualitat i grandària, arribant fàcilment a l’audiència present en esdeveniments corporatius

Vídeo wall

Les pantalles vídeo wall en lloguer permeten crear pantalles de gran format en diverses grandàries. El vídeo wall es compon per pantalles de 46” o 55”. Creant pantalles de 2×2 o 3×3 amb els dos tipus de pantalles. Les pantalles de gran format vídeo wall permeten mostrar una sola imatge de gran grandària o diverses imatges en cada pantalla, creant el mosaic que desitgi el client…

SB Service com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals a Barcelona. Comptem també, amb l’apartat de lloguer de dispositius tàctils de gran format. Format per opis, tòtems d’interior, tòtems giratoris, tòtems d’exterior, pantalles, quioscos i en forma de Telèfons intel·ligents. Tots composts per pantalles tàctils 4k, multitouch amb 10 punts tàctils simultanis, Wi-Fi i ordinador incorporat. Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem dels nostres serveis de lloguer d’audiovisuals per a Madrid, Barcelona i altres ciutats d’Espanya, com València, Sevilla, Saragossa, Girona, Tarragona, Bilbao, Màlaga, Lleida… Sense compromís. Visiti YouTube i Instagram podrà observar els nostres últims treballs.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.