Sistema truss, estructures d’alumini per a esdeveniments i fires

sistema truss lloguer catalunya

El sistema Truss és una estructura modular d’alumini de diferents gruixos i longituds que per la seva lleugeresa és ideal per al muntatge de multitud d’estructures i dissenys. Són estructures sòlides i lleugeres de fàcil maneig i senzillesa en el muntatge i el transport. Conformat per bases i mòduls que encaixen a manera de llec.

L’estructura d’alumini, Truss, és ideal per a construir estructures d’alumini resistents. En l’actualitat són molt utilitzades com a armadures per a estands, escenari, carcassa per a il·luminació i so en concerts, fires, congressos, salons… La seva alta resistència a les inclemències meteorològiques és ideal per a esdeveniments en exterior com en interior.

Fàcil instal·lació i assemblatge

El sistema Truss, en estar conformat per grans estructures d’alumini que encaixen de manera senzilla i ràpida entre elles fa que sigui un sistema molt utilitzat en esdeveniments efímers. Esdeveniments que necessiten de grans estructures amb gran resistència però que alhora siguin d’instal·lació ràpida i lleugera.08

En l’actualitat existeixen cada vegada més tipus d’estructures Truss. Sent les més demandes el truss quadrat, truss circular i truss negre. Aquesta varietat permet conformar estructures modernes i molt atractives. Des de grans estands, a estructures per a escenaris, punts de publicitat… En les estructures truss es poden col·locar telons, il·luminació, so, lones… El sistema truss és una estructura que s’adapta a qualsevol idea i esdeveniment.

Característiques sistema Truss

Les característiques més destacades del sistema truss són:

  • Es conforma per llargues bigues. Crenado una estructura rígida que pot sostenir-se sense necessitat de columnes. Permetent dissenyar espais de diferents grandàries gràcies al seu sistema modular.
  • Temps d’instal·lació curt. És de fàcil muntatge i maneig, ideal per a esdeveniments efímers
  • Apta tantp er a exteriors com a interiors. Ja que l’estructura d’alumini és resistent a l’oxidació i suporta condicions adverses del clima.Aquestes característiques fan que sigui un dels elements més demandats pels nostres clients per a fires, congressos, salons… A més, comptem amb altres audiovisuals i dispositius tàctils en lloguer per a ciutats de tota Espanya, com Bilbao, Madrid, Barcelona, Saragossa, València, Sevilla, Girona, Lleida, Màlaga, Tarragona… Comptem amb pantalles led, videowall, televisors, tòtems tàctils, quioscos tàctils, pantalles tàctils… Contacti’ns, sense compromís, l’informarem dels nostres audiovisuals i interactius tàctils en lloguer sense compromís. En YouTube i Instagram pot conèixer els nostres últims muntatges.

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.