Lloguer de tàctils i audiovisuals a València per a gener, febrer, març i abril

audiovisuales valencia ferias

Fira de valència és l’organitzador d’esdeveniments més antic d’Espanya i celebro el seu primer saló en 1917. Se situa entre els 10 majors del món ja que posseeix més de 230.000 m² d’exposició. Dins de les seves grans instal·lacions ofereix diverses fires, convencions, congressos, reunions i concerts. Tot tipus d’esdeveniments lúdics i professionals de caràcter nacional i internacional. En el post actual exposem les principals fires que se celebressin durant els 4 primers mesos de l’any 2022 a València.

Pròximes fires més rellevants en Fira de València

  • Beauty València

Beauty València del 29 al 30 de gener de 2022. Saló professional d’estètica, ungles, perruqueria i barberia. És el punt de trobada i referència per a conèixer les novetats dels sectors de l’estètica, aparatología, ungles, maquillatge, perruqueria i barberia. Exposició, activitats, demostracions…

  • FIMI + Babykid Spain

FIMI i Babykid Spain se celebraran a València del 17 al 19 de febrer de 2022. Un esdeveniment únic i diferent a Espanya, que es consolida en la seva segona convocatòria com el punt de trobada de professionals de la moda infantil i teen, calçat, puericultura i productes afins.

  • Saló del Còmic de València

Saló del Còmic de València tindrà lloc del 4 al 6 de març de 2022. És el major esdeveniment sobre el còmic i entreteniment. L’esdeveniment es presenten sèries i pel·lícules, concurs de cosplay, presentacions de youtubers, trobades amb fan… Un lloc ideal per a conèixer les novetats del sector.

  • Encuentro By Laboralia

Encuentro By Laboralia se celebrarà del 29 de març de 2022 en Fira de València. És la trobada dels professionals del sector de la prevenció de riscos laborals, seguretat i salut.

  • FIMMA Maderalia

FIMMA Maderalia del 29 a l’1 d’abril de 2022 a València. És la fira internacional de materials, tecnologia i components per al moble, interiorisme i projectes Contract. La cita de referència per a professionals de la instal·lació, prescriptores, indústria del moble, decoradors, fusters, interioristas i arquitectes.

  • Fira Mi bebé y yo

Fira Mi bebé y yo del 2 i 3 d’abril de 2022 a València. Serà la 8a edició del saló dirigit a les famílies. En ell es donaran cita les principals marques del sector i extra sector del bebè i de la infància.

Servei de lloguer ofert per SB Service

SB Service ofereix el servei de lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals per a esdeveniments i estands. El nostre catàleg de lloguer es conforma per audiovisuals com a pantalles leds, vídeo wall, truss circular, truss quadrat, truss negre i televisors. En apartat d’interactius tàctils es conforma per pantalles tàctils, tòtems publicitaris tàctils, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, en forma de Telèfon intel·ligent, quioscos tàctils i taules tàctils. Gràcies al nostre ampli catàleg d’interactius i audiovisuals podrà impactar en les fires i salons celebrats a València.

Dins del nostre ampli catàleg destaca el tòtem tàctil proporciona una solució audiovisual tàctil per a interior i per a exterior. Es componen per grans pantalles que impacten per la seva forma i perquè poden ser personalitzats mitjançant vinils. La seva presència impacta en tota mena d’esdeveniments. Sent ideal el seu ús en esdeveniments corporatius com els celebrats a València durant el 2022. Si desitja conèixer les nostres tarifes i serveis dirigeixi’s al nostre apartat de contacte, l’informarem sense compromís. En YouTube i Instagram observarà els nostres últims muntatges.

 

Posicionament SEO realitzat per PosicionandoT.