Audiovisuals i tàctils per a fires de maig i juny a València

lloguer tactils valencia fires

En 2017 Fira de València va celebrar el seu centenari. 100 anys d’història organitzant fires i esdeveniments que l’ha convertit en l’aparador de multitud d’esdeveniments de caràcter professional. Sectors molt importants per a l’economia valenciana i espanyola, com són el moble, la il·luminació o la ceràmica, el sector energètic o l’alimentació, franquícia, la formació, el turisme o les noves tecnologies.

Fires de maig i juny en Fira de València

A continuació, exposem les principals fires, congressos, salons… Que tindran lloc durant els mesos de maig i juny en Fira de València.

  • Forinvest tindrà lloc del 4 de maig de 2022 a València. És el mayor espai de networking financer-empresarial del país i el fòrum més rellevant d’exposició de productes i serveis financers
  • Japan Weekend València del 7 al 8 de maig de 2022. És el punt de trobada dels amants de la cultura japonesa.
  • Dia Màgic By Fimi: del 13 al 15 de maig. És l’única fira professional especialitzada en moda infantil que se celebra a Espanya i la primera del circuit de fires europees.
  • KubeCon CloudNative 2022 se celebrarà del 16 al 20 de maig de 2022. KubeCon és la conferència anual per a desenvolupadors i usuaris de Kubernetes
  • BDB Meeting 2022 se celebrarà el 3 de juny en Fira de València. És la trobada professional del Grup BdB, la fira comercial del grup de magatzems de la construcció BdB.
  • Urban Beat tindrà lloc el 12 de juny de 2022. És el campionat nacional de dansa urbana per excel·lència a la Comunitat Valenciana, organitzat per l’escola Dansi Center València.
  • Cevisama tindrà lloc del 13 al 17 de juny. És el punt de trobada anual de tota la indústria ceràmica, el bany i la pedra natural. Organitzada per Fira València.
  • Nutraceuticals del 15 al 16 de juny. És la cita internacional per a la indústria d’ingredients funcionals, novell foods i producte final.
  • Encaixa Supply Chain del 29 al 30 de juny. Encaixa és la fira dedicada a la distribució. Presentant solucions de magatzematge i distribució per a empreses i punts de venda. Fira exclusivament professional.

Catàleg d’interactius i audiovisuals per a llogar

SB Service és referent nacional per al lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils per a fires, congressos, esdeveniments professionals i lúdics de tots els sectors comercials. Celebrats a Catalunya i Espanya en ciutats com Barcelona, Madrid, Girona, València, Bilbao, Saragossa…

El nostre catàleg d’audiovisuals és molt ampli. Comptem amb pantalles leds, vídeo walltruss circular, truss negre, trus quadrat i televisors. Són els millors aliats per a garantir l’èxit de visites al nostre estand, ja que aconsegueixen transmetre la seva informació de manera impactant gràcies a crear pantalles gegants per a esdeveniments. A més, comptem amb dispositius tàctils, en forma de Smartphone, tòtems publicitaris d’interior, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, quioscos tàctils i pantalles tàctils. Les pantalles tàctils, personalitzades amb aplicacions interactives, aconsegueixen cridar l’atenció dels visitants en esdeveniments, fomentant la interacció.

Consulti’ns, sense compromís, l’informarem dels nostres serveis i tarifes. Segueixi’ns en Instagram i YouTube podrà conèixer els nostres últims muntatges.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.