Taules amb pantalla tàctil interactiva per a nens i negocis

taules pantalla tactil lloguer

Les pantalles tàctils són els dispositius tàctils per llogar més versàtils permetent el desenvolupament dels interactius tàctils personalitzats que desitgin els nostres clients. Sent un dels dispositius tàctils més demandats les taules amb pantalla tàctil incorporada.

Les taules tàctils són ideals per a l’ús en multitud d’esdeveniments i tipus de negocis. Sent un dels usos més destacats el desenvolupat per a l’ús per nens. En el post actual, vam mostrar les característiques de les taules amb pantalla tàctil i les seves possibilitats d’ús.

Característica de la taula amb pantalla tàctil

Les nostres taules tàctils amb pantalla tàctil incorporada es conformen per una estructura exterior personalitzada per a cada client. Que incorpora la pantalla tàctil en la grandària que desitgi el client. Grandàries de pantalles tàctils de 32″, 43″49″, 55″ i 65«. Totes les pantalles tàctils compten amb tecnologia tàctil capacitiva, amb tecnologia multitouch amb 10 punts tàctils simultanis, resolució 4k, ordinador Windows 10 pro 4k i Wi-Fi integrat.

El fet de ser dispositius tàctils de gran format personalitzats ens permet crear l’estructura exterior segons les necessitats de cada tipus d’esdeveniment i client. Podent crear taules infantils, taules per a l’ús per part d’adults, taules corporatives… Podem personalitzar tots els elements de l’estructura, la seva altura, color, logo de l’entitat, vinils… També, poden ser personalitzades les pantalles tàctils, mostrant la informació, jocs, catàlegs, vídeos… Que desitgi el client.

L’estructura de les taules tàctils que pot ser personalitzades a l’altura de qui interactuarà amb ells. Fa que siguin els dispositius tàctils més adequats per a interactuar amb els nens, aconseguint atreure la seva atenció i facilitant la interacció per part d’ells.

Possibilitats d’ús de les taules amb pantalla tàctil

El lloguer de taules amb pantalles tàctils és ideal per a ajuntaments, festes majors, ludoteques, fires, salons, exposicions, esdeveniments multitudinaris… Per les seves característiques són els dispositius tàctils més demandats per a esdeveniments infantils. Ja que la seva grandària i forma facilita l’ús per part dels nens més petits.

Gràcies al nostre equip de programadors oferim les nostres taules amb pantalla tàctil personalitzades amb diversos jocs infantils. Com a jocs interactius d’acolorir, puzles, Tetris, jocs de memòria, d’idiomes… A més, personalitzem l’escriptori de la pantalla tàctil amb el logo de l’esdeveniment o l’entitat. També, desenvolupem la programació d’aplicacions o informació personalitzada per a cada client. Podent crear catàlegs interactius, visites virtuals, mapes, qüestionaris, jocs… Per a l’ús en esdeveniments corporatius per part dels presents.

En les següents imatges pot observar les taules amb pantalles tàctils llogades per part d’una ludoteca per al seu esdeveniment de Nadal amb jocs infantils per a nens de 3 a 10 anys.

Altres dispositius tàctils i audiovisuals per a llogar per a esdeveniments

SB Service, com a especialistes en el lloguer de dispositius tàctils i audiovisuals a Barcelona i Catalunya, oferim un ampli catàleg de lloguer, a més, de la taula amb pantalla tàctil. Comptem amb el lloguer d’audiovisuals com a pantalles led d’interior i exterior, Vídeo Wall, Televisors i Truss. I amb dispositius tàctils com a tòtems d’interior, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, quioscos, en forma de smartphone i pantalles. Oferim el lloguer d’interactius i interactius tàctils a Girona, Lleida, Tarragona, Manresa, Sabadell… I tota Catalunya.

Si desitja comptar amb una taula amb pantalla tàctil per al seu esdeveniment infantil o comercial, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem de les nostres tarifes sense compromís. Visiti el nostre YouTube i Instagram podrà conèixer els nostres últims treballs.

 

Posicionament SEO desenvolupat per PosicionandoT.