Televisors i esdeveniments: Com impacten?

televisors esdeveniments barcelona

La presència de televisors en esdeveniments corporatius i d’empresa aconsegueixen millorar la capacitat d’impacte visual d’aquests. Aquesta gran capacitat d’impacte i de transmissió de continguts fa que cada vegada sigui més comú la seva presència en tota mena d’esdeveniments, tant d’empresa i corporatius, com altres tipus d’esdeveniments.

En el post actual, com a especialistes en el lloguer de televisors a Barcelona i Madrid, exposarem quines característiques tenen els televisors en lloguer i que ofereixen als esdeveniments on s’utilitzen.

Característiques dels televisors en lloguer

Els televisors per llogar compten amb pantalles de resolució 4K UHD, oferint la millor qualitat d’imatge. Compten amb entrada HDMI, entrada USB, connexió Ethernet i Wi-Fi per a poder incorporar el contingut que es desitgi. En l’actualitat, existeixen des de televisors de menor grandària, com les televisions de 43″ fins a grans televisors de 75″ o 85″. Podent adequar-se a l’espai disponible fàcilment.

Els televisors per a llogar poden llogar-se amb suports de paret o suports de sòl amb rodes. Permetent, gràcies als diversos tipus de suports, poder ser instal·lades en qualsevol lloc, sent més versàtils que altres dispositius audiovisuals, com les pantalles led. Sent la instal·lació de les televisions en lloguer ràpida i versàtil.

A més, les televisions per llogar permeten reproduir vídeos en bucle i imatges en loop. Permetent mostrar durant tot l’esdeveniment les imatges o vídeos sense preocupar-se del contingut que es mostrarà en aquestes.

Què ofereixen en els esdeveniments on són utilitzades?

Gràcies a la presència dels televisors en lloguer les empreses comptaran amb millor manera de mostrar els seus continguts. Millorant la seva capacitat d’impacte i aconseguint que els presents puguin adquirir més informació que mitjançant els suports físics de publicitat estàtics.

Mitjançant l’ús dels televisors per a esdeveniments les marques podran mostrar el seu contingut, desenvolupar conferències en esdeveniments corporatius, desenvolupar presentacions privades… Els televisors poden ser presents des de grans esdeveniments corporatius, fins a petites reunions o casaments. En qualsevol esdeveniment o activitat que necessiti mostrar imatges, vídeos o presentacions, pot optar pel lloguer de televisors.

La unió d’una fàcil i ràpida instal·lació, la seva versatilitat i menor preu que altres elements audiovisuals, fan de les televisions un dels elements més sol·licitats per a tota mena d’esdeveniments.

En l’era en què els esdeveniments cada vegada incorporen un major nombre de recursos audiovisuals, és essencial incorporar algun com els televisors en el disseny d’estands o esdeveniments. Aquests poden ser incorporats més fàcilment gràcies al seu preu de lloguer més ajustat.

Lloguer de televisors per a esdeveniments

SB Service som una empresa de lloguer d’audiovisuals per a esdeveniments amb una àmplia experiència que ens permet adequar-nos a les necessitats de tots els nostres clients. Comptem amb una àmplia varietat de televisors en lloguer a Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Bilbao… Si desitja comptar amb una manera diferent de mostrar els seus vídeos i imatges no dubti a contactar amb nosaltres. Segueixi’ns en Instagram, Facebook i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges per a esdeveniments.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.