Tòtem digital l’evolució de la publicitat per a esdeveniments

Totem digital tactil barcelona

Els tòtems digitals tàctils són una de les últimes novetats de la publicitat. Com la resta de dispositius tàctils, són la nova manera de mostrar la informació i publicitat de la seva marca. La tecnologia tàctil ha permès desenvolupar aquest tipus de dispositius tàctils. Aquesta tecnologia permet al tòtem digital tàctil mostrar la informació i contingut de la marca d’una forma única i cridanera.

En el post actual, volem mostrar els beneficis i avantatges del tòtem digital per a esdeveniments. I la importància de l’ús de la tecnologia tàctil en l’actualitat.

Beneficis i avantatges del tòtem digital per a esdeveniments

  • Comunicació de manera directa

La tecnologia tàctil permet que els visitants d’esdeveniments corporatius, hotels, centres comercials, estacions de trens, avingudes comercials… Puguin connectar amb la informació i contingut de la seva marca de manera directa. Sense necessitat de visitants, usuaris o clients hagin d’interactuar amb un treballador de la seva marca. Aquest fet aconsegueix que un major nombre de potencials clients interactuïn amb la seva informació, augmentant el número d’oportunitats de venda per a la seva marca.

  • Personalització del contingut

El contingut mostrat en els tòtems digitals pot ser personalitzats als desitjos i necessitats de cada marca. Podent crear jocs, sortejos, catàlegs digitals, galeries d’imatges i vídeos, punts de reserva o vendes, mapes interactius… adequant el contingut als objectius de la marca per a la seva presència en esdeveniments corporatius o per al desenvolupament de campanyes de màrqueting en hotels, centres comercials…

  • Facilitat d’instal·lació i gestió

La instal·lació i col·locació del tòtem digital és senzilla i ràpida. Fent que el seu lloguer sigui ideal per a esdeveniments de curta durada. Ja que podran ser instal·lats i desinstal·lats de manera ràpida. A més, la gestió del contingut mostrat, també, serà senzilla. Podent adequar-se el contingut a cada moment de l’esdeveniment.

  • Ús interior i exterior

Un dels últims tipus de dispositius tàctils que han aparegut són els tòtems tàctils d’exterior. D’aquesta manera, mitjançant els tòtems d’interior i els tòtems d’exterior, les marques podran comptar amb els tòtems digitals en tots els espais. Els tòtems d’exterior incorporen un índex de protecció IP65. Aquest índex de protecció permet que siguin utilitzats sota pluja, vent, sol directe, humitat…

  • Disseny únic i cridaner

El tòtem digital tàctil són els dispositius tàctils que compten amb un disseny ultra prim, amb cristall únic i tecnologia multitouch. Aquestes característiques aconsegueixen cridar l’atenció dels presents. A més, existeixen diverses grandàries de pantalles, com són els tòtems digitals de 49″ i 55″. Aquesta gran grandària és unes altres de les característiques que aconsegueix atreure l’atenció dels visitants.

SB Service som especialistes en el lloguer de tòtems digitals tàctils i altres dispositius tàctils per a esdeveniments, centres comercials, hotels, restaurants… A Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Bilbao, Lió, Marsella, Berlín, Milà, París… si desitja llogar un tòtem digital per al seu esdeveniment o campanya de màrqueting, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem, sense compromís, de les nostres tarifes i serveis. Visiti el nostre Instagram i YouTube, podrà observar els nostres muntatges amb tòtems digitals.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.