Esdeveniments que sol·liciten més Tòtems digitals amb pantalla tàctil?

Totems digitals pantalla tactil

Els tòtems digitals amb pantalla tàctil són un dels elements publicitari per a esdeveniments corporatius més demandats en l’actualitat. Les seves grans grandàries, units a la seva elegància i qualitat, fan que sigui un dels elements publicitaris per a empresa més cridaners. Com a especialistes en el lloguer de dispositius amb pantalla tàctil volem exposar que són, que beneficis ofereixen i que tipus d’esdeveniments sol·liciten el lloguer d’aquests dispositius.

Què són els tòtems digitals amb pantalla tàctil?

El Primer punt que hem d’exposar és que són els tòtems digitals amb pantalla tàctil. Per a poder entendre, en el següent punt del post, que beneficis ofereixen. Els tòtems digitals amb pantalla tàctil són punts d’informació interactius compostos per una pantalla tàctil d’alta qualitat integrada en una estructura metàl·lica de cristall únic. Com la resta d’interactius tàctils per a esdeveniments, els tòtems digitals compten amb pantalles tàctils 4k, amb tecnologia multitouch i ordinador i Wi-Fi integrat. En les següents imatges podrà observar la qualitat i estil dels tòtems tàctils.

Beneficis de disposar de la seva presència

Com ha pogut veure en les imatges la presència dels tòtems digitals són dispositius cridaners que aconsegueixen impactar en els presents. Oferint, principalment, una sèrie de beneficis que exposem a continuació:

  • Impacte en els presents

Com ha vist són dispositius tàctils de gran format que aconsegueixen impactar en els presents i atreure’ls cap al seu lloc d’exposició. Augmentant el nombre de visitants que interactuïn amb la seva marca.

  • Millora de la comunicació del contingut de l’empresa

Gràcies a mostrar la seva informació en un suport interactiu aconseguirà millorar la comunicació entre l’empresa expositora i els visitants. Que podran accedir i conèixer la informació que desitgi de la marca. A més, poden servir per a desenvolupar activitats, concursos, sortejos… Entre els presents, sent un element de màrqueting important.

  • Fàcil personalització

El contingut mostrat en els tòtems digitals amb pantalla tàctil és fàcilment personalitzable. Mostrant el contingut desitjat per cada empresa. Des de catàlegs, fins a vídeos corporatius, imatges, punts de venda o reserva, punts d’informació, aplicacions interactives, mapes…

  • Gran versatilitat

El seu fàcil maneig i la personalització del contingut, permeten a les empreses comptar amb un dispositiu tàctil de gran versatilitat. Que s’adequarà fàcilment a les necessitats de cada client i tipus d’esdeveniment, on vagi a ser utilitzat.

Quins esdeveniments sol·liciten el lloguer de tòtems digitals amb pantalla tàctil?

  • Fires, congressos, salons i exposicions comercials

Els tipus d’esdeveniments en què més es fan servir els tòtems digitals amb pantalla tàctil són els esdeveniments corporatius. En fires, congressos, salons, exposicions… En ells les empreses han d’impactar en els presents, per a aconseguir que un major nombre d’assistents s’interessin per la seva informació. Per a aconseguir atreure l’atenció dels presents, les marques participants han de comptar amb elements cridaners, com els tòtems digitals interactius. Ja que en ells hi ha molta competència, que, en moltes ocasions, ofereixen serveis i productes similars.

  • Esdeveniments d’empresa

Un altre tipus d’empresa on els interactius tàctils, com els tòtems tàctils digitals, adquireixen una gran importància són els esdeveniments desenvolupats per empreses. Tant esdeveniments d’empresa on participen els treballadors de l’empresa com els esdeveniments d’empresa en què participen clients. L’ús de dispositius tàctils de gran format permeten a les marques presentar la seva informació d’una manera diferent, cridanera i interactiva. Aconseguint que tots els presents s’interessin per aquesta.

  • Campanyes de màrqueting

Finalment, volem destacar les campanyes de màrqueting i publicitat com un dels esdeveniments que més sol·liciten l’ús de tòtems digitals amb pantalla tàctil. Ja que mitjançant el seu ús els organitzadors d’aquestes campanyes compten amb un nou element amb el qual dur a terme campanyes impactants i cridaneres, que aconsegueixin atreure l’atenció d’un major nombre de potencials clients.

SB Service, gràcies als nostres anys d’experiència, disposem de un ampli catàleg de dispositius tàctils, pantalles led i audiovisuals per a llogar per a esdeveniments corporatius, d’empresa, campanyes de màrqueting… celebrats en tota Catalunya i zones d’Espanya. En ciutats com Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona, Saragossa, València… Si desitja disposar de una nova manera d’impactar en esdeveniments, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem sense compromís de les nostres tarifes i serveis. En el nostre Instagram i YouTube podrà observar algun dels nostres muntatges.

 

Posicionament SEU dut a terme per PosicionandoT.