Usos i característiques dels tòtems o opis digitals per a exterior

totems publicitari exterior digitals barcelona lloguer

En el post actual, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils, volem exposar quines són les principals característiques i usos dels nostres tòtems o opis digitals per a exterior.

Tòtems o opis digitals per a exterior: usos i característiques

Els tòtems tàctils digitals per a exterior són un sistema multimèdia complex que compta amb la protecció necessària per a poder ser utilitzats en l’exterior. Disposen d’un índex de protecció IP 65. Aquesta protecció, sent estancs, permet el seu ús en l’exterior. Podent ser fets servir amb sol directe, vent, pluja, fred, humitat… Aquesta característica fa que siguin molt emprats en poblacions costaneres i turístiques que desitgen informar els visitants de les seves activitats i serveis.

Els opis o tòtems digitals, també, es caracteritzen per tenir una pantalla tàctil 4k de gran format. Que compta amb tecnologia multituoch oferint una experiència d’usuari similar a la dels telèfons intel·ligents. A més, tenen ordinador i wifi incorporat, permetent la personalització dels mateixos amb la informació que desitgi cada organitzador d’esdeveniment o propietari d’establiment.

Principals usos dels tòtems o opis digitals per a exterior

  • Cartelleria digital

L’ús com a cartelleria digital permet a les marques i empreses realitzar la promoció dels seus productes, servei i activitats d’una forma més dinàmica i atraient. Amb la qual aconseguissin arribar a un major nombre de potencials clients. Els tòtems digitals tàctils d’exterior poden ser emprats com a cartelleria digital tàctil o cartelleria digital no tàctil, segons les necessitats de cada empresa.

  • Punts de promoció

Un altre dels usos més populars dels tòtems o opis tàctils d’exterior són com a punts de promoció de les marques. Fent servir els mateixos per al desenvolupament de jocs, sortejos, promocions, ofertes… En moltes ocasions són usades per les marques per a desenvolupar accions de llançament o promoció de productes i serveis.

  • Punt d’informació

També, són emprats com a punts d’informació. Sobretot, en ajuntaments, centres comercials, hotels i centres d’informació turística. En ells els clients i/o usuaris podran conèixer la informació del centre. Relativa a les seves activitats, serveis, informació climàtica… Sent elements cridaners i atraients que aconsegueixen informar millor els usuaris d’aquests establiments.

L’ús de tòtems o opis digitals d’exterior és cada vegada més comú gràcies als beneficis que ofereixen a les empreses, centres d’informació turística, ajuntaments, centres comercials, concessionaris, centres esportius… Que els fan servir. Permetent que la seva informació i publicitat arribi més i millor als potencials clients o usuaris.

El seu ús, també, és molt popular, en esdeveniments corporatius. Com a fires, congressos, salons, esdeveniments d’empresa… Ja que permeten a les marques participants fer arribar els seus productes o serveis a un major nombre de visitants. Que es veuran atrets per la grandària del dispositiu i la seva tecnologia tàctil.

Lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals

SB Service som especialistes en el lloguer de tòtems tàctils d’exterior i altres interactius i audiovisuals per a congressos, salons, fires… Celebrats a Barcelona, Madrid, Lleida, València, Bilbao, Tarragona, Saragossa, Girona… Si desitja comptar amb pantalles led, pantalla d’exterior, tòtems tàctils, quioscos multimèdia… No dubti a contactar amb nosaltres. I si desitja observar algun dels nostres muntatges, visiti el nostre Instagram o YouTube.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.