Els tòtems tàctils i els seus principals avantatges per a esdeveniments

totems tactils lloguer catalunya

SB Service com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils. Oferim en el post actual els principals avantatges d’un dels nostres dispositius tàctils més demandats pels nostres clients, els tòtems tàctils.

Els tòtems tàctils destaquen per ser dispositius tàctils de gran format. Que aconsegueixen atreure a un gran nombre de visitants cap a la informació de la marca en esdeveniments corporatius. A continuació, exposem els principals beneficis dels tòtems tàctils en el seu ús en esdeveniments.

Beneficis dels tòtems tàctils per a esdeveniments corporatius

  • Capacitat d’atreure l’atenció dels visitants

Les imatges, vídeos i informació en moviment i tàctils són més atractives i atraients que les imatges i informació fixes. Sent l’ús d’aquestes, imatges i vídeos en moviment i tàctils, essencials per a obtenir atreure l’atenció dels visitants en esdeveniments corporatius. Ja que els esdeveniments corporatius són esdeveniments multitudinaris en què els visitants reben multitud d’estímuls per a atreure la seva atenció. Fet que fa que la capacitat d’atracció dels dispositius tàctils, com els tòtems tàctils, sigui essencial per a assolir aquest objectiu.

  • Actualització fàcil, programable i a distància

Els diversos dispositius tàctils, com els tòtems digitals tàctils, poden ser personalitzats de manera senzilla. Podent ser personalitzats amb aplicacions, informació personalitzada, vídeos, imatges… Que poden ser actualitzades de manera fàcil i a distància. A més, la informació mostrada pot ser programada. Tant l’actualització com la programació de la informació permet que la seva gestió sigui senzilla i fàcil.

  • Millora de la comunicació de la seva informació

La tecnologia tàctil permet el desenvolupament d’informació, imatge, aplicacions, mapes… De manera que les persones passin de ser simples receptors a interactuar de manera activa amb la seva informació. Decidint que informació desitja obtenir sobre els productes i serveis de la seva marca. Millorant la comunicació de la seva informació.

  • Àmplia varietat de models de tòtems tàctils per llogar

Dins dels tòtems tàctils digitals existeixen tòtems digitals d’interior, tòtems tàctils giratoris i tòtems digitals d’exterior. Tots formats per pantalles tàctils 4k, amb tecnologia tàctil multitouch, 10 punts tàctils simultanis, ordinador i Wi-Fi incorporat. Cada tipus de model de tòtem tàctil compta amb diverses grandàries de pantalles tàctils, de 32′ , 36″, 43′ , 49″, 55″ i 65″. Adequant-nos a les necessitats de cada tipus de client i esdeveniment corporatiu. Destaquen els tòtems tàctils giratoris per tenir pantalla tàctil giratòria, podent mostrar la informació de forma vertical i horitzontal. I els tòtems publicitaris d’exterior per tenir un índex de protecció IP65. Que permet l’ús del tòtem tàctil en l’exterior.

  • Fàcil transport i maneig

Tots els tòtems tàctils destaquen per ser de maneig i transport fàcil. Permetent que siguin transportats, col·locats i instal·lats de manera ràpida i senzilla. Sent ideal per a esdeveniments corporatius, on els temps de muntatge i instal·lació són curts.

SB Service li oferim el lloguer de tòtems digitals per a esdeveniments, fires, congressos, salons… Celebrats en tota Europa i Espanya. En ciutats com Madrid, Berlín, París, València, Màlaga, Bilbao, Barcelona, Marsella, Milà, Bolonya, València… També comptem amb altres dispositius tàctils, com a pantalles tàctils, taules tàctils i quioscos tàctils. I, dins del apartat d’audiovisuals, comptem amb estructura truss quadrada, truss circular, truss negre, televisions per llogar, vídeo wall i pantalles leds.

Si desitja obtenir un pressupost personalitzat per al lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a la seva participació fires, congressos, exposicions… No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem, sense compromís.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.